Magazin

Stavio rogove, srebrne kljove, otkinuo nos i uši kako bi ličio na Sotonu

bolid
Printscreen

Brazilac Mišel Prado (44) uspešan je tattoo majstor već više od 25 godina, a za to vreme najviše je eksperimentisao na sopstvenom telu. Osim tetovaža, Mišel se „ukrašava“ različitim implantima, a nedavno je ugradio srebrne kljove kako bi što približniji bio željenom demonskom izgledu.

To nije sve što je palo na pamet ovom čoveku sa brazilske obale Praia Grande. Zarad zastrašujuće transformacije svoje spoljašnosti Mišel je odstranio domali prst i deo nosa.

Iako ovi zahvati koštaju malo, on tvrdi je potrošio samo 5.000 brazilskih reala, što iznosi oko 790 funti, prenosi Noizz.

Među ostalim postupcima koje je Mišel imao, nalaze se četiri roga sa svake strane glave i implantati ispod kože na čelu. Celo telo mu je prekriveno tetovažama, uključujući i očne jabučice, a supruga, koja se bavi modifikacijama tela, pomogla mu je da postigne ovakav izgled tokom godina.

– Fokusiram se na crne radove i brutalne tetovaže, koje su vrste tetovaža gde crtate veliki deo svog tela. Moja supruga se specijalizovala za oblast modifikacija i ideja je da ja postanem njeno remek-delo kada je u pitanju tetoviranje – rekao je Mišel.

Iako neki Mišelovi postupci izgledaju kao da su bili neverovatno bolni, on tvrdi da mu ne smeta što će morati da trpi da bi dobio telo koje želi.

Stavio kljove i rogove, napravio tetovaže i opekotine da postane ork iz “Gospodara prstenova”

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

111 Shares
111 Shares
Share via
Copy link