Magazin Svet

Prljavi ples u invalidskim kolicama, starački dom iznajmio striptizetu za korisnike (VIDEO)

staracki-dom-plesacica
Foto: Profimedia

Dom veterana Taoyuan u Tajvanu angažovao je striptizetu za zabavu za starije osobe, od kojih su mnoge bile u invalidskim kolicima. Starački dom objasnio je da su unajmili striptizetu za korisnike jer je bila proslava Jesenskog praznika.

Praznik jeseni, poznat i kao Mesečev festival, tradicionalni je festival koji se slavi u kineskoj kulturi te slavi žetvu pšenice i riže u sezoni. Snimku s partija sa striptizetom na društvenim mrežama podeelio je jedan od korisnika te je brzo postala viralna.

Videozapis počinje tako što striptizeta legne na pod ispred starije osobe, a zatim započne ples u krilu muškarcu u invalidskim kolicima.

Usred njenog plesa u krilu muškarac joj je dirao grudi. Plesačica je potom prekinula ples u krilu i muškarca poljubila u teme.

Nakon što je snimak procurio u javnost ustanova se našla na udaru kritika. Starački dom potom se izvinio zbog ove aktivnosti koju je organizovao. Rekli su da im je „jako žao“, piše Ladbible.

„Namera događaja bila je zabaviti štićenike i razveseliti ih. Jako nam je žao zbog svega što je prouzrokovano“, rekli su u izjavi.

Portparol ustanove rekao je da su određeni pokreti plesačice bili previše „entuzijastični i vatreni“ te da trebaju biti oprezniji pri planiranju budućih događaja.

Isposvest najpoznatije srpske striptizete: Skidala sam se za 100 maraka, sin doveo ceo razred na moj nastup

Izvor: Nova.rs

369 Shares
369 Shares
Share via
Copy link