Magazin Putovanja

Bosanska influenserka razočarana u Santorini: Da li su Grci ili Turci veći prevaranti (VIDEO)

blogerka

Naida Bojnakova je vlogerka iz BiH koja živi u Turskoj i koju prati 170.000 ljudi. U jednom od svojih najnovijih video uradaka pod naslovom „Kako su nas Grci prevarili“ podelila je iskustvo s odmora na Santoriniju.

Naime, Naida i suprug letovali su na Santoriniju i u startu njeni pratioci teško da bi mogli da uoče nešto što bi opravdalo tako oštar naslov – tu je fensi smeštaj sa džakuzijem na terasi s potpuno fantastičnim pogledom, s prijateljima idu na crnu i crvenu plažu, uveče se provode u taverni. Hrana joj se, doduše, ne dopada, kaže da je turski doručak najbolji, kafa joj je dobra za razliku od turske, a u više navrata uzdiše jer joj je previše vruće, ali to već nije do domaćina…

Međutim, u jednom momentu otkriva gde se iskrsao problem.

– Želim da vidim da li su Grci ili turci veći prevaranti, pošto turci važe za prevarante. Mislim, ružno je kad to kažem, ne mislim ništa loše, ali vole da prevare turiste, da im uzmu više para, razumete – napravila je Naida uvertiru za situaciju koja ih je dočekala još na samom startu.

Ispostavilo se da je hotel u kojem su ranije boravili bio bukiran, pa su izabrali neki drugi, koji je takođe bio u top 5.

– Odgovara nam, cenovno je možda 100 evra jeftiniji nego taj naš, 1200 evra za tri noći. Sad, Santorini je jedno od najskupljih ostrva u Evropi i to je za Santorini ok, ali mi stvarno volimo dobar smeštaj i to nam je kad putujemo prioritet… Videli smo slike, dobre reakcije, ali slušajte ovo… Došli mi, nema recepcije, gore ima roof bar, i kaže lik: „Ja ću vam pomoći“. Kaže: „Sobe će vam biti spremne za sat vremena, dok očiste“. Nema veze, mi seli u taj bar. U jednom trenutku on nama prilazi i govori: „Spremna vam je soba“, a u tom istom trenutku nama stiže mejl da je otkazana naša rezervacija sa Bookinga – priča Naida.

Ipak su ušli u sobu, a prizor ih je, kaže, zbunio.

– Ok, to je taj „suite“ koji smo mi tražili. Da sam se razočarala – nisam. Ali kad dođete u hotel u kojem plaćate 300-400 evra noć, ti hoteli imaju od mini bara, preko kuvala za vodu, kafe, vode, šampone, regeneratore, kape za kosu, makaze… Sve živo. A mi kao da smo ušli u prazan stan. Ništa. Samo dva peškira i dva šampončića. Bilo nam je čudno. Da je čisto – čisto je, ali da je nešto prečisto – nije ni to – otkriva.

Dodaje i da su njihovi prijatelji, koji su došli iste večeri, imali istu situaciju u drugom hotelu, sa sve otkazivanjem rezervacije i smeštajem koji „nije loš, ali ni blizu te cene“.

– Ljudi, oni izgleda lažu. Oni izdaju vama sobu i odmah vam otkažu rezervaciju da vi ne biste ništa loše napisali na Bookingu – zaključuje vlogerka, koja se očigledno spremala da napiše kritiku za hotel u kojem boravi.

Ipak se na kraju našalila kako se nada da Turci neće preuzeti foru.

Izvor: Nova

Poznata blogerka zgrožena apartmanom u Hrvatskoj: Ovo košta 83 evra?! (VIDEO)

100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link