Poznati Svet

„Morao sam da se sprijateljim sa opakim momcima da bih preživeo“: Beker otkrio detalje služenja zatvorske kazne

boris beker
Foto: EPA-EFE

Bivši nemački teniski as Boris Beker rekao je da je morao da se sprijatelji sa „opakim momcima“ u zatvoru kako bi preživeo, obećavši da će osvojiti „peti set svog života“.

U intervjuu za „5 Lajv brekfast“, trostruki osvajač Vimbldona je rekao da je zatvor bila „prava kazna“, ali da je tamo shvatio da je „borac“, preneo je „Dejli mejl“.

Služio je osam meseci od dvoipogodišnje zatvorske kazne jer je sakrio imovinu vrednu nekoliko miliona funti kako bi izbegao plaćanje dugova.

– To je prava kazna. Zamišljeno je da bude kazna, da budete zatvoreni i svako ko kaže da zatvorski život nije težak, laže. Posebno je težak život za nekoga ko dolazi odakle ja dolazim. Nikada nisam bio zatvoren, zato je bilo baš brutalno, vrlo drugačije iskustvo nego što vidite u filmovima ili čujete kroz priče. Zatvor je veoma opasan. Nezgodno mesto, borite se svaki dan za opstanak, rekao je Beker.

Beker je kaznu služio u zatvorima „Vondsvort“ u Londonu i „Hanterkomb“ u Oksfordširu, a izašao je u decembru, kada je deportovan u Nemačku.

Izvor: Nova.rs

Boris Beker osuđen na 2 i po godine zatvora, ostao je bez ičega i život mu je uništen

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

36 Shares
Share via
Copy link