Novi Sad Vesti

Bora Novaković pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu zatvora

bora novakovic

Potpredsednik Narodne stranke i bivši gradonačelnik Novog Sada, Borislav Novaković, osuđen je pravosnažno na šest meseci zatvora, a uslovno na dve godine.

Ovu informaciju na Tviteru je objavio sam Novaković i dodao da mu je upravo stigla presuda Apelacionog suda, koja potvrđuje prvostepenu.

„Dakle, osuđen sam na šest meseci zatvora ( dve godine uslovno), jer sam u Vrbasu kao poslanik branio nevinog čoveka. Poruka za Vučića: Nećete me pokolebati! Neću ćutati, neću stati i neću prestati“, napisao je Novaković.

Novakoviću se sudilo zbog incidenta u Vrbasu od pre tri godine, kada se protivio uklanjanju bašte kafića njegovog partijskog kolege Ognjena Vujičića.

On je osuđen zbog ometanja službenog lica u vršenju službene radnje. Pravni zastupnik vlasnika tog lokala je tada rekao da su komunalni radnici bez ikakvog naloga krenuli da uklanjaju baštu.

Sin Bore Novakovića pijan razbio izloge novosadskih prostorija SNS-a, slavodobitno objavio Vučević

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Koliko je ova vlast jadna pokazuje cinjenica da ni ovog ne mogu da osude kako treba. Mada im verovatno vise koristi pravi na slobodi…..pokolebava opozicione glasace da glasaju…..

OGLAS

PARTNERI SAJTA


50 Shares
Share via
Copy link