Horoskop Horoskopski znakovi

Blizance, Vagu i Strelca u oktobru čekaju mnoga iznenađenja

Neko će doživeti susret sa osobom svojih snova, a nekome se smeši novac koji nisu očekivali… Sve u svemu, za osobe rođene u znaku Blizanaca, Vage i Strelca, oktobar 2020. spremio je pregrš iznenađenja.

Blizanci

Blizanci po horoskopu za oktobar mogu da očekuju niz ekstremnih događaja i izazova, ali ne smeju da brzaju s odlukama. Dobro razmislite o svemu pre nego što krenete u akciju, a ako naletite na eventualne probleme, ne brinite i ne paničite jer ćete ih tokom ovog meseca sve brzo prebroditi.

Postoji mogućnost da upoznate osobu koja će vam biti velika podrška tokom života i koja će se naći tu kada vam bude najpotrebnije. Krajem meseca vas očekuje period promene i novih početaka.

Vaga

Vage mogu da se nadaju ostvarenju nekih velikih želja i snova. Oktobar je idealan mesec za započinjanje novih poduhvata.

Moguće je unapređenje na radnom mestu i veći priliv novca, a nakon 20. oktobra smeši vam se susret s osobom koja će vam se jako svideti.

Strelac

Osetićete poboljšanje na polju finansija od 10. oktobra. Ovaj mesec je za Strelce jako povoljan jer će imati priliku da zarade novac kojem se nisu nadali.

Oktobar će za predstavnike ovog znaka biti mesec velikih promena na bolje. Posebno povoljni dani za vas su 28. i 29. oktobar.

Ova četiri znaka će uživati ove jeseni više nego ikada!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.7K Share
1.7K Share
Share via
Copy link