Ljubavni horoskop

Blizanci, Devica i Vodolija neće znati šta ih je snašlo u ljubavi tokom jula

Za ova tri horoskopska znaka jul će biti turbulentan mesec, pun burnih događaja, pre svega na emotivnom planu. Pročitajte šta očekuje zauzete, a šta slobodne pripadnike ovih znakova, piše Lovsensa.

Blizanci

Iako vam sada deluje kao da vaša situacija nema izlaza, već krajem juna će se sve stabilizovati pa vas u julu očekuju divni trenuci sa emotivnim partnerom.

Slobodni Blizanci će tokom leta uživati u druženju, flertu i dobroj zabavi. U junu ćete sklopiti novo, veoma interesantno prijateljstvo.

Devica

Početkom leta Device koje su u braku ili vezi neće znati šta ih je snašlo. Zbog mnogobrojnih obaveza zanemarićete svoj emotivni odnos čega nećete biti svesni.

Iako vam je karijera trenutno na prvom mestu potrudite se da više vremena provodite sa vašim partnerom.

Organizujte neka putovanja tokom ovog perioda i iznenadite voljenu osobu. To će dobro uticati na vašu vezu ili brak, a vi ćete se osećati zadovoljnije.

Slobodne Device će početkom jula upoznati novu osobu koja će okupirati njihovu pažnju. U početku ćete negirati da vam pažnja te osobe prija i da se polako zaljubljujete.

Do kraja jula vaš odnos će prerasti u nešto više.

Vodolija

Zauzete Vodolije će na polju ljubavi osećati tenziju zbog pojave osobe iz prošlosti koja je vama nekada značila. Čudan osećaj koji se u vama probudio počinje da remeti svakodnevne aktivnosti a to vaš partner primećuje.

Niste sigurni šta zaista osećate, ali znate šta je ispravno i kakav bi trebalo da bude završetak ove priče. Ne dozvolite da kratkotrajna osećanja uzdrmaju vaš odnos sa voljenom osobom i sruše ono što ste gradili godinama.

Osećate znake ljubomore vašeg partnera, ali ste svesni zbog čega je to tako i trudite se da situaciju primirite.

Kod slobodnih Vodolija situacija je malo drugačija. U ovom periodu bićete fokusirani na društvo, porodicu i zabavu, a o ljubavi nećete puno razmišljati.

Za Ovna, Bika, Blizance, Devicu i Jarca ovo leto biće u znaku ljubavi i novih romansi

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku