Horoskop Horoskopski znakovi

6 stvari koje nijedna Vodolija ne može da podnese: 1. Autoritet, 2. Nasilje…

Osobe rođene u znaku Vodolije su otvorenih shvatanja i tolerantne su prema svemu, dokle god niko nije povređen. Vodolije su druželjubive i opuštene, ali postoje pojave koje nikako ne mogu da podnesu.

Šta je ono što Vodolije preziru iz dna duše i što ih potpuno izbacuje iz takta?

Ograničenja

Malo je verovatno da će se pomiriti s ograničenjima koja im nameću zakoni i norme. Zahtevaju punu slobodu izbora, delovanja ili istraživanja. Da bi mogli da funkcionišu, njihova nepresušna struja ideja mora teći bez prepreka i ograda. Vole da lete kroz život poput vetra, a svaki pokušaj obuzdavanja dovešće ih do besa i nezadovoljstva.

Intimnost i emotivnost

Privlače ih apstraktne ideje, geometrijski oblici, formule i algoritmi, dok se toplokrvnim telima bave samo koliko moraju. Čak i ako pružaju podršku svojim voljenima, to čine na praktičan način, bez emotivnog angažmana. Prvi su koji će preći na seks s robotima koji su na prvi pogled i dodir isti kao ljudi, ali nisu ljudi, nego predmeti.

Sukobi i nasilje

Vodolije se trude da doprinesu funkcionisanju društva kom pripadaju. Čvrsti su zagovornici vrednosti poput društvene pravde i jednakosti. Svađe i razmirice smatraju promašenim, a fizičke sukobe primitivnim. Odlični su posrednici u rešavanju nesuglasica među ljudima. Kao rođeni mirotvorci, rešavaju sporne situacije dijalogom, odbacujući nasilje.

Autoriteti

Dok je izvesno da ćete sresti Vodoliju kolekcionara leptira ili maraka, gotovo je nemoguće da ćete nabasati na nekog koji prihvata uobičajene autoritete. Zahvaljujući svom liberalnom i naprednom duhu, preispituju organe vlasti, intelektualce, konvencionalnu nauku i ceo društveni poredak. Oni su revolucionari, usmereni na rušenje krutih definicija i sistema.

Planirate put? Evo kakvo putovanje vam odgovara prema horoskopu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.1K Shares
2.1K Shares
Share via
Copy link