Srbija Vesti

Bivši dečko Dijane Hrkalović je vođa Grobara i saradnik kavačkog klana

Dijana-Hrkalovic (1)
Foto: MUP

Foto-robot navijača koga je ministar Nebojša Stefanović označio kao osobu koja je sarađivala sa kavačkim klanom, ali i išla na letovanje sa Dijanom Hrkalović, najviše odgovara Vladimiru Vajdiću – Partizanovcu s Karaburme, koji je prethodnih godina dovođen u vezu s bivšom državnom sekretarkom MUP.

Stefanović je navijača s Karaburme označio kao osobu koja je Hrkalovićevu koštala visoke pozicije u MUP, a u navijačkim krugovima spekuliše se da je reč upravo o Vajdiću. Vajdić je prethodnih godina dovođen u vezu s Dijanom, a on slovi za vođu jedne frakcije Grobara.

Njegovo ime, u kontekstu s Hrkalović, pominjalo se 2018. godine kada je zaustavljen od strane policije. Mediji su tada izveštavali da je Vajdić kod sebe imao oružje s izbrisanim serijskih brojem, što odmah izaziva sumnju da je reč o ilegalnom oružju.

Ipak, navodno je Vajdić ubrzo nakon privođenja pušten slobodu, a vraćen mu je i pištolj. Mediji su pisali da iza puštanje Vajdića stoji upravo Hrkalović.

Sa druge strane, još jedna situacija ukazala je na bliskost između Hrkalović i Vajdića. Naime, prilikom hapšenja jednog od vođa „Alkatraza“, Damjana Šobića, zaplenjena su i vozila. U jednom automobilu tom prilikom je zatečena zdravstvena dokumentacija Hrkalović, a kako je kasnije ustanovljeno, Šobić je samo čuvao pomenuti auto.

Kako su mediji izveštali, pravi vlasnik kola bio je Vladimir Vajdić.

Vajdić je srpskoj javnosti poznat još od 2011. godine. On je tada bio uhapšen, zbog pucnjave na Dorćolu u kojoj su ranjena dvojica mladića.

Izvor: Nova

Hrkalović 2013. napisala mafijaški roman neobičnog imena, ali je on misteriozno nestao

40 Shares
Share via
Copy link