Magazin

Bivša supruga Ivana Ivanovića posle razvoda promenila prezime i otišla iz Srbije

ivan ivanovic bivsa supruga
Foto: Edvard Nalbantjan

– Smatram da se svako istinski zaljubi samo jednom, pa je tako bilo i u mom slučaju. Tada sam se i oženio. Sve pre Zorice bila je varka jer nisam znao da postoji bolje. Volim da kažem kako sam sve vreme ja nju osvajao, a onda smo se mnogo zavoleli – izjavio je davno voditelj Ivan Ivanović, govoreći o svojoj prvoj supruzi Zorici Trivić, sa kojom je dobio ćerku Stašu.

Kada se pojavio u medijima Ivan je bio u srećnom braku, a njegova i Zoricina ljubav važila je za onu “do kraja sveta i veka”. Bez ustručavanja je pričao kako su se nekoliko puta upoznavali, pošto bi ona od jednog do drugog susreta zaboravila da ga je ikada srela. Nekoliko puta ju je i prosio, ne obazirući se na njeno “ne”.

Prva naznaka krize u braku pojavila se 2011. godine, ali je malo ko verovao da će se Zorica i Ivan razvesti. U prvo vreme ni oni nisu razmišljali u tom pravcu.

– Odlučili smo da se odvojimo na neko vreme i malo sredimo misli. Nije bilo nikakvih svađa, razilaženja, neverstava, promena prezimena i sličnih gluposti koje ste čitali po novinama. Mi smo dvoje ljudi koji su živeli veliku i iskrenu ljubav, a sada pokušavaju da prevaziđu jednu krizu. Centar našeg sveta je Staša i njoj smo najviše posvećeni – oglasio se Ivan kada više nije mogao da ignoriše novinske natpise.

Dok je na poslovnom planu nizao ozbiljne uspehe, privatni život je trpeo i razvod je bio neminovan. Iako je Staša izabrala da živi sa ocem, o detetu su oboje nastavili da brinu udruženim snagama.

S obzirom da nije javna ličnost, već radi u jednoj banci, ime Zorice Trivić se poslednjih godina, pogotovo otkako je Ivan zasnovao novu porodicu, sve manje spominje u javnosti. Neko vreme živela je u Milanu, u međuvremenu se nije mnogo promenila, o čemu svedoče i fotografije nastale na porodičnim okupljanjima. A da joj je ćerka najvažnija osoba u životu, pokazuje i zajednička profilna slika.

Izvor: Hello

Ivan Ivanović sa suzama u očima priča o odnosu sa starijom ćerkom

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link