Horoskop

Bila sam kod vračare, i ono što sam čula sledilo mi je krv u žilama

„Danas se osećate kao šargarepa“ pisalo mi je u horoskopu pre nekoliko godina koji sam pročitala u jednom našem listu. U dnevni, mesečni, ljubavni ili godišnji horoskop ne verujem. Ne verujem Tarotu sa TV Duge, niti Vidovitoj Zorki. Horoskope čitam samo iz zabave. Svaki put se slatko nasmejem kada saznam da ću dobiti povišicu.

Jedina stvar u šta delimično verujem jesu karakteristike određenih znakova. Međutim, jednom prilikom sam posetila ženu koja gleda u natalne karte. Naravno, nisam išla zbog sebe, već sam otišla umesto jedne drugarice koja silom prilika nije mogla da ode. Fina gospođa mi je prenosila šta prijateljici poručuju zvezde, a ja sam vešto zapisivala.

U Novom Sadu postoji mnogo osoba koje se bave gledanjem u natalne karte, neki od njih su prevaranti, neki su pak zaista stručni i školovani. A prema rečima moje drugarice ta žena je „prava“ i sve pogađa. Ja bih tada samo prevrnula očima i odgovorila:

– Na kakve ti gluposti trošiš pare.

buducnost-poricanje-natalna
Foto: astro-tarot.rs

Ali sam ipak morala da odem. Bila je zima i već je uveliko pao mrak i ja sam imala tremu – ne znam zbog čega. Kada sam stigla i smestila se, prvo što sam primetila jeste to da je žena veoma komunikativna i prijatna. Ponudila mi je čaj i ja sam prihvatila.

Nastavak na sledećoj strani

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentara

Klikni da objaviš komentar

313 Shares
313 Shares
Share via
Copy link