Horoskop

Bila sam kod vračare, i ono što sam čula sledilo mi je krv u žilama

Da bi vam neko gledao u natalnu kartu, morate da kažete datum i tačno vreme kada ste rođeni. U suprotnom, ništa od proricanja budućnosti.

Na moje iznenađenje nije bilo karata, kristalnih kugli niti bilo šta slično što možemo videti u filmovima ili na televiziji. Na polici ispod tv-a ređala se literatura sa astrološkim naslovima. Upitala sam je za te knjige, a ona mi je odgovorila da je odlazila na razne edukacije kako bi se usavršila u ovom poslu. Ispričala mi je da se natalna karta pre crtala ručno, a da se danas zahvaljujući tehnologiji taj put skratio i da se računanje obavlja pomoću programa na računaru. Datum i vreme rođenja se unesu u taj program i ono automatski izbaci natalnu kartu.

kristalna-kugla-vracanje
bif.rs

Pošto sam joj se svidela, želela je da virne u i moju natalnu kartu – i to besplatno! Da budem iskrena, malo sam se uplašila pošto nisam osoba koja želi da zna unaped koliko mi je godina života ostalo. Kako je počela da unosi moje podatke, tako sam ja osećala da mi krv nadolazi u obraze i uznemirenost je polako počela da vlada mojim telom. Plašila sam se onoga što će mi reći. Dok sam ja u glavi smišljala najcrnje scenarije, prva stvar koju mi je rekla bila je:

– Jao pa ti si umetnica, glumica, plesačica, šmizla. Voliš scenu, reflektore.

Ja sam se šokirala. Žena koja me prvi put vidi u životu je na samom početku pogodila šta sam ja zapravo. Dobro, nisam glumica, ali se već 13 godina bavim recitovanjem, što znači da sam često na sceni pod reflektorima – i zaista uživam u tome. S druge strane, plesom se bavim već 3 godine, naravno čisto rekrativno.

proricanje-buducnosti-iz-karata-natalna
Foto: astrosavjetnici.com

– Ma slučajnost – mislila sam u sebi.

Sledeća stvar koju mi je rekla jeste ta, da imam dugu vezu i to sa škorpijom. Ja sam u tom momentu htela da se prevrnem sa kauča na kome sam sedela. Zaista je tako! S momkom sam u vezi već skoro 5 godina i on jeste škorpija u horoskopu.

Potom su usledile teme vezane za budućnost. E tu sam počela polako da se preznojavam.

– Imaćeš problema sa vratom – rekla mi je.

– Možda mislite na štitnu žlezdu ili na grlo. S tim već imam problema – govorila sam joj.

– Ne, ne baš ćeš patiti od bolova u vratu – ubeđivala me je.

tarot-buducnost-karte
Foto: travelswithnina.com

Iskreno, nisam joj poverovala, ali sam odglumila da jesam. Međutim, u poslednjih pola godine zaista patim od ukočenosti i bolova u vratu. Još jedna slučajnost?

Na redu je bila tema vezana za posao. Rekla mi je da ću na profesionalnom planu uraditi nešto što će mi otvoriti vrata, da ću se baviti novinarstvom, da neću biti VIP ličnost, već da ću raditi nešto preko interneta i to verovatno od kuće.

poricanje-buducnosti-kugla
Foto: linkedin.com

Slatko sam se tome nasmejala pošto pod jedan, ni u najluđim snovima nisam želela da se bavim novinarstvom, a kamo li da uradim nešto što će mi olakšati „put do zvezda“. Jedva sam čekala da završim fakultet i da više nikada, nikakvih dodirnih tačaka nemam sa profesijom za koju sam se edukovala. Pod dva, poslovi preko interneta kod nas nisu toliko razvijeni da bih ja mogla kao u Americi da radim od kuće – iako mi je to bila najveća želja. Međutim, žena je sve pogodila! Da idemo redom:

Napisala sam priču, Baka Julijana – Novosađanka sa najstarijom vozačkom dozvolom, koja se Novosađanima svidela – čak ju je i nekoliko drugih medija prenelo. Nisam VIP ličnost, ali da, bavim se novinarstvom i to internetskim novinarstvom koji omogućava rad od kuće. Šokantno, znam.

kristalna-kugla-komad-razbijeno
Foto: huffingtonpost.com

Iz mog ličnog iskustva mogu reći da žena nije prevarantkinja i da su glasine koje kruže u krugovima ljubitelja natalnih karata zaista istinite – da je ona jedna od najboljih u Novom Sadu. I zaista me ne čudi što ima „mušterije“ iz celog sveta.

Od silnih podataka koje mi je navela, samo su mi najbitniji ostali u pamćenju. Što se čovek više trudi da zapamti, to više zaboravlja. A ono što mi drugarica ne može oprostiti, jeste to što nisam pitala kada ću se udati. Ma kome je još udaja na pameti?

Kako horoskopski znaci ispoljavaju bes?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

A

Anita Čolak

6 Comments

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc