Bike-park-bukovac
Vesti Novi Sad

VIDEO: Ekstremni Bike park kod Novog Sada

Da li su vas oduvek privlačili ekstremni sportovi? Volite adrenalin, brzu vožnju i dobru zabavu? Ako ste do sada uživali u ekstremnim vožnjama bicklom samo na malim ekranima, sada imate priliku da doživite ovo iskustvo na sospstvenim točkovima. U Bike parku u Bukovcu, na oko 5.000 kvadrata možete besplatno voziti bicikl, uživati u prirodi i vežbati.

Bike-park-bukovac (1)-novisad

Otvaranje parka je 10. oktobra, a jedan od idejnih tvoraca, Nikola Lukičić, objašnjava nam kako su on i članovi kluba ekstremnih sportova Flip došli na ovu ideju:

– Još kao mali išao sam na takmičenja iz ovog sporta i oduvek sma želeo da ovako nešto napravim i u okolini Novog Sada. Ranije sam morao da putujem do Slovenije da bih vežbao, a sada se ukazala prilika da napravimo park u Bukovcu, gde su svi bajkeri ali i početnici, amateri i entuzijasti dobrodošli da probaju nešto novo – kaže on.

Bike-park-bukovac (2)-ekstremni-sport

U sklopu otvaranja parka organizovano je i Međunarodno takmičenje u mountainbiking-u, a do sada su se već prijavili gosti iz Poljske, Češke, Slovenije i Hrvatske. Ovaj sport je u svetu veoma cenjen, a popularnost bike kulture u našem gradu je sve veća, pa je park pravo osveženje za sve ljubitelje dobre vožnje.

Pročitajte još: Najbrži timski sport uskoro u Novom Sadu

Ako želite da se oprobate u ludoj vožnji, sve što treba je da se prijavite na facebook stranici Bike park Bukovac, dogovorite se oko termina, naoružate se hrabrošću i adrenalinom, i pravac Bukovac. Tu je i veliki air bag na naduvavanje, pa ko želi može da se zaleti i skoči, uvežba nove trikove ili jednostavno oseti kako je „leteti“. Ne morate čak ni nositi svoj bicikl, tamo će vas uvek sačekati nekoliko dvotočkaša.

Do tada, pogledajte kako to izgleda.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

SABRA