Horoskop Ljubavni horoskop

Bik, Lav i Devica od 30. decembra osetiće talas ljubavi i magične energije

Samo dan pred doček Nove godine očekuje nas pun Mesec. S obzirom da je pozicioniran u znaku Raka, doneće nam talas snažnih i velikih emocija.

U ovom periodu misli će nam biti zaokupljene intezivnim promenama iz prethodne godine, a Mesečeva svetlost dovešće naše emocije do vrhunca. Bićete pomalo osetljivi, ali i nežni prema sebi, pa će mnoge rane na duši biti isceljene, piše Love sensa.

Bik

Bik neće sputavati svoja osećanja, već će se kroz razgovor sa dragim ljudima uspeti da se oslobode emotivnog teretas. Jačate emotivne veze, što čini da se osećate voljeno, zaštićeno i podstaknuto na pozitivne promene.

U 2020. godini imali ste puno izazova, a ali sada u svoj raspored aktivnosti unesite lepe događaje poput druženja sa prijateljima, zabavu i meditaciju.

Lav

Pun Mesec od vas zahteva da usporite i opustite se. Njegova svetlost osvetljava skrivene delove vaše duše, ali kako biste mu to dopustili morate svom duhu dati prostor i slobodu.

To ćete najpre učiniti uz pomoć meditacije, tople kupke sa mirišljavom soli i svećama i zapisaivanjem svojih snova. Ovo mogu biti korisne tehnike za obnavljanje duhovne energije.

Devica

Drage Device, ovaj pun Mesec za vas će biti lekovit, jer osvetljava polje vašeg prijateljstva i planova za budućnost. Prirodno ste orijentisani na svoje namere i želje, a prate vas energija optimizma i nove nade. Imaćete potrebu da se povežete sa svojim prijateljima ili učinite nešto lepo za svoju zajednicu.

Ne plašite se talasa ljubavi koji vam stiže, već slobodno otvorite svoje srce.

Za Škorpiju, Bika i Raka 2021. godina će biti sudbonosna

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

442 Shares
442 Shares
Share via
Copy link