Magazin Novi Sad

Pobedite prazničnu depresiju – besplatno onlajn psihološko savetovalište radiće tokom praznika

Foto: CDM.me

Besplatno onlajn psihološko savetovalište “Pričajmo (k)od kuće” radi i tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Savetovalište zajednički organizuju Podružnica Društva psihologa Srbije za Južnobački okrug i Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Savetovalište “Pričajmo (k)od kuće” je nastalo sa ciljem da pruži podršku građanima tokom pandemije korona virusa i vanrednog stanja.

Nakon završetka vanrednog stanja savetovalište je nastavilo da radi i sada je namenjeno svim ljudima koji imaju potrebu za psihološkom podrškom bilo da je to povezano sa epidemijom korone ili se radi o drugim životnim problemima, izazovima i stanjima.

Psihološko savetovalište čine volonteri, diplomirani psiholozi sa kojima možete razgovarati putem mejla i četa.  Psiholozi su dostupni na četu ponedeljkom, sredom i petkom od 19 do 21 čas na sajtu – Festival mentalnog zdravlja (prozor u desnom donjem uglu sajta).

Ukoliko je čet zauzet odnosno ukoliko dežurni psiholog trenutno razgovara sa klijentom možete pisati kasnije ili ostaviti vašu mejl adresu kako bi kasnije stupili u kontakt sa vama.

Ukoliko želite da se javite putem mejla pišite na adresu: [email protected] a na vaš mejl će odgovoriti jedan od psihologa koji je zadužen za dalju prepisku sa vama (rok za odgovaranje na mejl je 5 dana).

U narednom periodu na sajtu – Festival mentalnog zdravlja građani mogu očekivati edukativne tekstove o mentalnom zdravlju, a za više informacija o savetovalištu i aktivnostima u okviru njega, mogu da pogledaju i društvene mreže savetovališta (fejsbuk Pričajmo kod kuće – Home | Facebook i instagram pricajmokodkuce).

Šta je to zimska depresija i kako je savladati

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

54 Shares
Share via
Copy link