Beograd Koronavirus Magazin

Beograđani aplauzom u 8 podržali Zagrepčane ugrožene u zemljotresu

Građani Beograda večaras su snažnim aplauzom, tokom policijskog časa, podržali Zagrepčane, koji su tokom dana pretrpeli višestruke udare zemljotresa. Glasna podrška ugroženim u jutrošnjoj tragediji u Zagrebu došla je kao podrška Inicijative Ne davimo Beograd.

“Naše države i društva suočavaju se sa velikim ispitom pod zarazom COVID-19 virusa, a još jedna katastrofa zadesila je prve komšije. Zemljotres, u kojem je oštećen veliki broj zgrada i drugih objekata, dodatno je otežao život Zagrepčana i zakomplikovao borbu protiv pandemije. Neka ovaj Aplauz u osam bude za sve one koji se širom Balkana bore u sve komplikovanijim uslovima”, navedeno je u pozivu.

A Beograđani su uzvratili puna srca <3

POGLEDAJTE VIDEO ISPOD

Video: facebook.com/thecroats

Zagreb je tokom dana pogodilo više zemljotresa, a mnogi građani krenuli su da beže na hrvatsko Primorje. U zemljotresu je povređeno 17 ljudi.

Ne davimo Beograd je dodao da će virus proći, ali da u našem društvu, zauvek treba da ostane solidarnost, međusobna briga i podrška za sve naše građanke i građane.

Sanja i Buba za sedam dana sašile i poklonile 6.500 maski! I to nije kraj!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

256 Shares
256 Shares
Share via
Copy link