Magazin

Beba Balašević trpela maltretiranje u prethodnoj vezi, sada uživa u ljubavi sa novim partnerom (FOTO)

beba-balasevic-2
Foto: Facebok/Jelena Beba Balašević

Mlađa ćerka pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balešević trenutno je u Zagrebu sa svojim novim partnerom. U pitanju je Novosađanin, David Kuzmanović, a uz fotografiju sa svojim izabranikom napisala je sledeće:

„U vezi postoje dve osobe… Jedna želi fotografiju za uspomenu, a druga je on“, navela je u svojoj objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, Jelena je pre nekoliko godina otkrila da je bila žrtva fizičkog i psihičkog nasilja.

– Dugo me je bilo sramota da pričam da sam doživela psihičko i fizičko zlostavljanje od partnera. Ali više nije. O tome mora da se govori. Prvo je počelo sa psihičkom torturom. Vređanjem. Što sam duže bila sa njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja. Sve dok nije pao prvi šamar, rekla je Jelena i objasnila da joj se dečko posle tog udarca izvinjavao, plakao i kleo da to nikada više neće uraditi.

– E, u tome je caka. To je ta rečenica na koju većina žena popusti i oprosti. Ali nasilje se uvek ponovi. Ako se to jednom desi, desiće se i drugi put. I tako unedogled ukoliko ćutite. Imala sam veliku sreću što sve što sam doživljavala nije trajalo dugo. Naredna dva šamara su mi bila dovoljna da pokupim svoje stvari i odem iz veze, navela je Balaševićeva ćerka.

Potom je dodala i zašto je dugo ćutala o svemu što je preživela.

– Sramota. To je jedino što sam osećala nakon svega. I to baš dugo. Međutim, o tome mora otvoreno da se priča jer to je nešto što danas povezuje mnogo žena. Nisam ga prijavila jer zbog sramote nisam htela to da radim, rekla je Jelena Balašević i napomenula da su njeni roditelji bili ljuti na nju zato što im ranije nije rekla da je dečko fizički maltretira.

Izvor: Nova.rs

Bebu Balašević razbesnele lažne vesti o majci: „Pitam vas gde su granice?“

 

69 Shares
Share via
Copy link