Magazin

Bebu Balašević razbesnele lažne vesti o majci: „Pitam vas gde su granice?“

beba balašević
Foto: Printscreen

Ćerka proslavljenog kantautora Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević, opisala je na svom Fejsbuk nalogu kako je doživela veliki stres zbog lažnih vesti koje su pojedini mediji objavili o njenoj majci Oliveri.

Ona je navela da je u redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda, pogledala u svoj telefon i videla poruku: „Bebo, šta je sa Oljom?“ uz link na novinski članak pod naslovom „Svi se mole za Oliveru Balašević, sve je u rukama lekara, zdravlje joj nije dobro!!!“.

– Naučila sam, nažalost, da vesti iz bolnice stignu pre do medija nego do porodice i bližnjih i zato sam i mogla da pomislim da se, dok sam ja na putu, dešava nešto sa mojom mamom, za šta još nisam stigla da čujem… Nikom normalnom ne treba da objašnjavam koliki sam stres doživela. U tom trenutku, ponavljam, na auto-putu za volanom. To je svakako stres koji me potpuno, u najmanju ruku dekoncentrisao, a u pravoj interpretaciji zapravo užasno uznemirio, i poslednje mesto gde tada treba da budem je u saobraćaju…, napisala je Jelena Balašević.

Majka joj se, kako je navela, nije odmah javila na telefon što joj je samo prolongiralo stres, ali je uspela da dobije sestru Jovanu koja joj je rekla da je i sama nekoliko trenutaka ranije dobila isti uznemirujući poziv i da je krenula prema majci.

– I nije ni važno koliko je vremena prošlo dok nismo saznali da je u pitanju ponovo potpuno lažna vest, jer ti u tim situacijama svaki sekund traje beskonačno… Postoje li granice? Jedno je kad pišete da smo ružni, zli, prljavi, da smo promenili prezime, da smo vratili prezime, da smo glupi, nesposobni i šta već, to je vaša strast. To ste isto radili čoveku kog ste prvog dana odlaska uzdizali u nebesa i gostovali po emisijama sa licemernim žalopojkama ‘kakvog-smo-čoveka-izgubili’ a pisali ste godinama o njemu najveće gadosti i huškali kojekakve pomračene umove i na njega i na nas, njegovu porodicu… Ali, ovo, navela je.

Podsetila je da je pre dve godine izgubila oca, i da je za njegovu smrt saznala od novinarke jednog portala, a da mediji danas nju i njenu porodicu uznemiravaju „potpuno izmišljenim morbidnim naslovima da se lekari bore za život naše majke i da se svi mole za njeno zdravlje“.

– Pa vas ja sad pitam: gde su granice? Postoje li bilo kakve granice? Imate li vi majku, oca, sestru, brata, decu, upitala je.

Jelena Balašević je na kraju izrazila strahovanje da za pojedine medije „granice iživljavanja ne postoje“, i poručila je da je odlučna da se ovaj put bori protiv toga kako zna i ume.

Balaševićeva je uz svoju poruku podelila i isečke spornih članaka iz magazina „Story“ (LOŠE VESTI stižu iz doma porodice Balašević o Oliverinom zdravlju: Sve je u rukama lekara) i tabloida „Alo“ (SVI SE MOLE ZA OLIVERU BALAŠEVIČ: Vesti o njenom zdravlju nisu dobre, evo šta se zaista dešava).

Pretragom pomenutih naslova na internetu se, međutim, vidi da zdravlje udovice Đorđa Balaševića nije ozbiljnije ugroženo, već da je na društvenim mrežama otrkila da je imala operaciju vilice.

Izvor: Cenzolovka.rs

Beba Balašević: Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link