Beograd Magazin

Praznio vodu iz bazena sa terase u Beogradu na vodi, čekamo kacu sa kiselim kupusom i meso da se suši, zgodno je, visoko

bazen-bg-na-vodi
Printscreen

Nije, zaista, toliko bitno što se ovo desilo u zgradi Beograda na vodi, osim što su ti stanovi reklamirani i prodavani po neverovatno visokim cenama, pa se možda mnogima učinilo da će se u njih useliti neka nova „elita“, neka gospoda i gospođetine. Nažalost, ovaj incident, jer je do icidenta moglo da dođe, samo dokazuje to da posedovanje velike količine novce ne znači i posedovanje osnovne kulture, domaćeg vaspitanja i poštovanje makar osnovnih pravila ponašanja života u stambenoj zgradi.

Naime, društvenim mrežama širi se snimak na kome se vidi momak koji sa terase, sa velike visine – spratnosti, prazni gumeni bazen pun vode direktno na šetalište pred zgradom, bez da pomisli da ta količina vode koja pada sa velike visine može nekog da povredi. Da ne pominjemo da je ovakvo ponašanje u najmanju ruku nevaspitano i bezobrazno, jer voda pada i prska i stanove i terase ispod, dakle, ovo ugrožava i ostale stanare zgrade. Pritom, sve ovo je snimao neko iz njegovog stana i objavio na Tik-Tok mreži, valjda im bilo zanimljivo.

„Sad ćemo da ga izručimo do kraja i to je to“, čuje se muškarac kako kaže pred kraj snimka i izvrće ceo bazen na terase i stazu ispod njegovog stana. Da li će tako da prazni i kacu sa kiselim kupusom, eventualno na terasi da suši meso, zgodno je i visoko? Moguće. Svakako više ništa ne može da nas iznenadi, pa ni ovakvo ponašanje „elitnog“ stanara „elitnog“ naselja, a evo kako je to izgledalo i kakvi su komentari na društvenim mrežama:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@mojbeograd_rezerva)

Takmičenje u budalaštinama, zaista, što reče neko, još da kolju piliće po hodnicima, pa da se slika kompletira.

Aca – oprostite mi moju ružnu prošlost – Šapić kaže da je pogrešio što nije verovao u Beograd na vodi

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

417 Shares
417 Shares
Share via
Copy link