Magazin

Baka Prase o poznanstvu s Veljom Nevoljom: Mislite da bih Belivuku smeo da kažem ne?

baka-prase
Printscreen/Instagram/bakaprase

Prošlo je godinu dana od kako je jutjuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, saslušavan zbog veze sa Veljkom Belivukom. Gradom su kružile priče da ga je Belivuk reketirao, šamarao a ispostaviće se da njihov odnos nije bio uopšte tako konfliktan. Naprotiv.

“Šta je prva stvar koju mi je Velja rekao kad me je video prvi put u životu? Lažem, nije prvi put. Ja sam njega jednom davno upoznao, ali nisam znao da je on Velja Nevolja”, započeo je Baka Prase svoju storiju na Tik Toku, osvrćući se potom na tvrdnje da ga je vođa koljačke kriminalne grupe, šamarao.

@kratoshunterz

Baka Prase o upoznavanju Velje Nevolje #veljanevolja #bakaprase #belivuk #mare

♬ original sound – kratos034

“A nije mi lupio šamar, to su gluposti. Te priče, Velja Nevolja lupao mi šamare, tukli me na stadionu, to su sve gluposti, to su gradske priče koje pričaju oni navijači, koji idu i pričaju po gradu gluposti nekoj ribi ‘ja sam šamarao Baku Praseta’ da bi je j***o i onda ta riba ispriča ‘Velja Nevolja je šamarao Baku Praseta’ i tako se šire priče”, rekao je jutjuber.

Baka je takođe odgovorio i na pitanje da li je tačno da ga je Velja Nevolja pitao da li mu je potrebno obezbeđenje, zbog čega je Prase rekao da “lako može da demantuje te priče”:

“Da li mislite da bih ja imao m**a da kažem ne Velji Nevolji?”

Baka je potom otkrio i da je “2018. bio pozvan na dečiji rođendan u Šapcu” i da je tek tada upoznao Belivuka.

“Dobijam poziv od jedne prijateljice i kaže imaš poziv za rođendan kod nekog klinca, baš je bitno da odeš i ja kao ok. Idem u Šabac, vozač dolazi po mene, kad tamo obezbeđenje oko dečije igraonice u Šapcu”, istakao je on.

Jutjuber je potom otkrio i da su na zabavu na kraju ušli Rasta i Belivuk i da je on bio oduševljen što vidi Rastu.

“Nisam ni znao ko je ovaj drugi, on me pita kako jutjub, još se ja hvalim kupiću sat, kupiću poršea…”, priča Bogdan.

Foto: Belivuk u sudnici

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase je u martu prošle godine saslušan u SBPOK, zbog veze sa Veljkom Belivukom. Ilić se u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala zadržao pola sata.

Početkom februara spekulisalo se da su Belivuk i njegova ekipa duže vreme reketirali Baku Praseta, a sada se sumnja i da su bili u kontaktu sa još nekim poznatim pevačima, ali i glumcima i sportistima. Međutim, nakon ovakvih navoda se početkom februara oglasio Baka Prase kada je kratko demantovao navode da ga je ova ekipa reketirala.

Ispovest majke pokojne jutjuberke: Baka Prase je pitao “još si živa, nisi se ubila?”;

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
61 Shares
Share via
Copy link