Izbori 2020 Magazin

Monstrume i lažovu: Baka (97) cepa Vučićevo pismo i baca ga u WC šolju (VIDEO)

Srpski penzioneri su poslednjih dana dobili promotivno pismo od Aleksandra Vučića, kao predsednika Srpske napredne stranke.

Ovo nije prvi put da se predsednik Vučić u izbornoj kampanji na ovaj način obraća penzionerima, a odgovore na pitanja „Odakle SNS-u  adrese i imena penzionera?“ i „Ko je platio poštarinu za skoro 2 miliona pošiljaka?“ i dalje nema.

Skoro smo objavili reakciju ratnog pilota na pismo hvale predsednika Srbije, a sada prenosimo još jednu, rekli bismo ektremnu reakciju, penzionerke koja će uskoro napuniti 100 godina.

Na društvenoj mreži tviter, korisnik pod nadimkom Python objavio je video uz komentar da njegova majka stara 97 godina odgovara Aleksandru Vučiću na pismo koje joj je poslao.

Baka je pokazala veliku ljutnju i bes, pa je pocepala pismo bacivši ga u WC šolju.

– Ovo ti je odgovor na tvoje pismo. Monstrume i lažovu. Evo, ide tamo gde treba tvoje pismo pobede – rekla je ova baka dok je bacala delove pisma u kanalizaciju.

Njen odgovor Vučiću naišao je na pozitivne komentare korisnika društvenih mreža, koji su joj pružili reči podrške.

„Pozdravi gospođu mamu i želim joj puno zdravlja i dugovečnosti”, “Bravo stara majka. Bravo! Sa Vama bi mi bilo zadovoljstvo sesti i kafu popiti. Trezvenija gospođa od pola populacije”, “Bravo, pridružujem se. Nisam htela ni da čitam, odmah sam iscepala i u đubre”, samo su neki od komentara.

Na samom početku ovog pisma stoji „Vi, stariji građani, uvek ste mi pred očima kao primer ljubavi prema otadžbini… Znam da ste morali mnogo da se žrtvujete da bismo se izborili sa koronom. Teško je bilo podneti udaljenost od porodica, voljene dece, unuka i prijatelja. Ali, nije bilo izbora.

I svi smo ponosni zbog odgovornosti koju ste pokazali. Trebalo bi svi da budemo ponosni na ove rezultate i na sačuvane živote. Trebalo bi da budete ponosni zbog toga što je vaša nesebičnost još jednom sačuvala živote, ovog puta od užasne pandemije”, piše u pismu penzionerima koje je potpisao predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Srpska napredna stranka u pismu podseća penzionere i da su im “obezbedili 4.000 dinara jednokratne pomoći i još 100 evra, kao rezultat marljivog i uspešnog rada države”, i obećava da će penzije biti netaknute, ali i da SNS planira njihovo povećanje i pre kraja ove godine.

Takođe, tu je i obećanje penzionerima da će doživeti da se njihova deca i unuci vraćaju kući i da žive u Srbiji, dok se u desnom uglu pisma nalazi slogan SNS-a na predstojećim izborima – “Za našu decu”.

Izvor: Nova.rs

Botovske muke: SNS im je obezbedila uhlebljenje i sada to moraju javno da objave

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

519 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap