Magazin

Botovske muke: SNS im je obezbedila uhlebljenje i sada to moraju javno da objave

sns poruke

Prethodnih dana društvenim mrežama su počele da kolaju fotografije sms poruka koje su dobili aktivisti vladajuće SNS, u kojima je sadržano uputstvo kako treba da se ponašaju na internetu u predizbornoj kampanji.

Najveću pažnju izazvala je kritička rečenica u kojoj se kaže „da je mnoge sramota da se javno deklarišu kao SNS“.

“Od sad pa do izbora, baš svi moraju da stave broj 1, ili slogan (oba ću poslati sad) umesto profilne slike na vajberu, vocapu, na društvenim mrežama. Držimo tu sliku do 22.06. Ispratite da li su svi stavili”, stoji na početku poruke, prenosi portal Nova.

Dalje se navodi zbog čega je bitno da se date “instrukcije” ispoštuju:

“Dva su cilja: prvi je marketinški, da kad osoba uđe u imenik vidi gomilu slika istih, sa brojem jedan. Drugi – mnoge ljude je sramota da se javno deklarišu kao SNS, a dobili su mnogo od stranke”.

Dužničko ropstvo.

Gepostet von Olja Bećković am Mittwoch, 27. Mai 2020

U poruci dalje piše da svi kandidati za odbornike, poslanike, buduće funkcije, sadašnji funkcioneri, svi članovi gradskih i opštinskih odbora, svi ljudi koji su dobili posao, imaju obavezu da drže jednu od ove dve stvari do izbora.

“Ispratite i reagujte ako se neko pravi lud. Postoji i neka aplikacija za Fejsbuk, gde se dodaje samo na sliku dole naziv kampanje, eventualno može i to”.

Korisnicima društvenih mreža u oči je najviše “upao” deo poruke u kojem piše “da je mnoge ljude sramota da se javno deklarišu kao SNS”.

“Pa ovo je genijalno!!! Jedva čekam da vidim tu paradu. Skratili su nam muke. Pokažite se botovi”, samo su neki od komentara građana.

Prema objavama korisnika društvenih mreža, osim na ovaj način, aktivisti SNS počeli su da snimaju i video snimke, u kojima objašnjavaju zbog čega glasaju za aktuelnu vlast.

A po svemu sudeći, mnogi su već počeli da primenjuju data uputstva.

Drugi su, pak, odbili da slede instrukcije.

Penzionerka iz Novog Sada odbila paket SNS-a, nije joj jasno odakle im njeni podaci

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

2.2K Shares
2.2K Shares
Share via
Copy link