Svet Vesti

Baka i deka se dogovorili da zajedno umru – upucala ga, pa se predomislila (VIDEO)

bolnica

Jedna starija žena uhapšena je u subotu (4. februar) nakon što je pucnjem u glavu ubila svog smrtno obolelog supruga u bolnici u američkoj državi Florida.

Policija je izjavila da je u pitanju bilo planirano ubistvo i samoubistvo. Terminalno oboleli 77-godišnji muškarac bio je smešten u bolnici “Advent helt” i isplanirao je sa svojom ženom pre tri nedelje da okonča svoj život ukoliko mu se stanje pogorša, rekao je šef policije Dejtona Biča Džakari Jang na konferenciji za štampu.

Nije precizirano od čega je čovek bolovao…

On je planirao da se sam ubije, ali je bio fizički preslab da to uradi, rekla je policija. Njegova žena, koja je nameravala da se ubije nakon toga, rekla je da “nije mogla to da uradi”, naveo je Jang. Ona se potom zabarikadirala u bolničkoj sobi.

Policija je došla u bolnicu nešto iza 11.30 ujutro i pregovarači su uspostavili kontakt sa ženom čiji identitet nije objavljen.

Privedena je oko 15.00 sati, rekao je Jang, dodajući da je držanje drugih pacijenata na 11. spratu, na kojem se odigravala drama, bila “logistička noćna mora”, jer su mnogi pacijenti bili na respiratorima i nije ih se moglo lako evakuisati.

Žena je u pritvoru i preti joj optužnica za ubistvo prvog stepena.

– Veoma je tužna, ovo je teška situacija – rekao je Jang.

Nije poznato kako je starica ušla u bolnicu sa pištoljem ni da li objekat ima detektor za metal, piše CNN, a prenosi Srbija danas.

Srbin koji je u Nemačkoj ubio starice u rodnom selu živeo kao lord, nosio markirane stvari i vozio skupa kola

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

60 Shares
Share via
Copy link