Magazin

Baka Prase i otac sveštenik: Kakav si ti crni pedofil sa 23 godine?!

Baka Prase ponovo se vratio na Jutjub nakon što je nedavno saopštio da se povlači sa te platforme. U novom klipu gost Bake Prasete je njgov otac, sveštenik Nenad Ilić.

Komentarišući njegovu pesmu “Lična”, u kojoj Baka Prase proziva svoje “hejtere” zbog optužbi da je spavao sa maloletnom devojčicom – sin je upitao oca, kakav je osećaj kada ti je sin pedofil?

– Jao, beži bre sine, ne lupetaj! Pedofil u 23 godine… Kakav si ti, crni, pedofil! Ne radi se o tome – rekao je Ilić svom sinu.

U klipu koji traje nešto duže od deset minuta, sveštenik Nenad Ilić komentarisao je kadrove iz spota za pomenutu pesmu, ali i same stihove, te je u jednom trenutku rekao da je “licemerno što Bogdan psuje u video klipovima, a ne psuje kod kuće”, piše Nova.

Pravdajući ga tako i navodeći da je “previše iskren”, kao i da je “iskrenost precenjena osobina”.

Podsetimo, pre oko mesec dana, objavljene su eksplicitne prepiske koje je pomenuti Jutjuber razmenjivao sa dvema maloletnicama.

On je u klipu koji je tada snimio otvoreno priznao da je sa jednom od njih i spavao u svom stanu, govoreći da nije znao da su, kako je rekao, 2004. i 2006. godište, već je mislio da je jedna od njih punoletna.

– Kupamo se, blejimo, ja sam ubeđen da je ona 2002. godište. Ja je odvedem gore, j**** je, završim i to je to. One su me smarale da se slikamo, ja nisam želeo. Blejali smo privatno, želeo sam malo privatnosti. Ne želim da govorim sa kime spavam – rekao je između ostalog jutjuber.

On je između ostalog objašnjavao, kako kaže, svoj deo priče, navodeći da su devojke koje su sa njim te večeri bile u stanu “na keca želele da spavaju sa njim jer je popularan”, te da su lagale u vezi svojih godina.

Branio se govoreći da je “muško” i da je, kako je rekao “logično da će spavati sa devojkom ukoliko ona to želi” – dodajući da bi, kako kaže, svaki muškarac isto uradio na njegovom mestu.

U videu koji traje trideset četiri minuta, Baka Prase je eksplicitno govorio o onome šta se dogodilo, pravdao se i navodio da redovno dobija ogroman broj poruka od devojaka koje žele da budu sa njim.

– Spavam sa devojkama od 18 do 38, jer mi se može. Muško sam, želim sada da se iživim, pa kada nađem pravu da se smirim. Neću da se pravdam zbog toga što uživam – rekao je između ostalog on.

Da li znate u koga biste prvo uperili prst da vam ćerka ode kod Bake Praseta? Ja znam.

155 Shares
155 Shares
Share via
Copy link