Magazin

Bake Prasa odgovorio na optužbe maloletnice: Kako ja da znam da li devojka ima 16 ili 24 godine?!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da, nakon konsultacija sa advokatom, podnese krivičnu prijavu protiv devojke koja tvrdi da influenser koristi svoj uticaj kako bi “spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge”.

Baka u najnovijem videu na svom YouTube kanalu otkriva identitet osobe koja ga optužuje i tvrdi da je dokazni materijal koji ona koristi protiv njega (skrinšotovi prepiske sa maloletnim licima), krivotvoren.

– Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveta, kako bi skupila što veći broj pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, biće uručen sudski poziv. Nadam se da će ceo slučaj proći kroz ozbiljno veštačenje, poligraf i slično – kaže on u videu, prenosi Mondo.

Podsetimo se, pre nekoliko dana se pojavila vest o tome da je Baka Prase tražio od maloletne devojke da mu šalje eksplicitne fotografije.

Bogdan Ilić objašnjava šta se tačno desilo i obećava da će u budućnosti, kako ne bi dolazio u slične situacije, svim devojkama sa kojima ima bilo kakav odnos traži ličnu kartu, jer je “danas nemoguće proceniti da li neko ima 16 ili 24 godine”.

Čuveni psihoterapeut: Baka Prase je običan dripac koji zarađuje na deci

Tamara Obradović

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Pazite, Bogdan jeste takav kakav je, da kažemo izdebilisan i sve to, ali je što se tiče procene starosti devojaka u pravu. A i zamislite koliko je glupo tražiti nekom ličnu kartu na uvid… Mislim, ispada na kraju da je jedino tako ispravno, i ne branim ga uopšte, treba da odgovara za svoje postupke ako su pogrešni, ali mi je sve to što sam odgledao nekako šupljikavo , iskreno više verujem njemu nego onoj narkomanki sa pirsingom u nosu kao svinja da je

    • Narkomana zato što ima pirsing? Kad je pre stigla da postane narkomanka? Ne budi glup,lik voli klinke… Poznajem ga nažalost.

47 Shares
Share via
Copy link