Magazin

Bake Prasa odgovorio na optužbe maloletnice: Kako ja da znam da li devojka ima 16 ili 24 godine?!

baka-prase-3

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da, nakon konsultacija sa advokatom, podnese krivičnu prijavu protiv devojke koja tvrdi da influenser koristi svoj uticaj kako bi “spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge”.

Baka u najnovijem videu na svom YouTube kanalu otkriva identitet osobe koja ga optužuje i tvrdi da je dokazni materijal koji ona koristi protiv njega (skrinšotovi prepiske sa maloletnim licima), krivotvoren.

– Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveta, kako bi skupila što veći broj pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, biće uručen sudski poziv. Nadam se da će ceo slučaj proći kroz ozbiljno veštačenje, poligraf i slično – kaže on u videu, prenosi Mondo.

Podsetimo se, pre nekoliko dana se pojavila vest o tome da je Baka Prase tražio od maloletne devojke da mu šalje eksplicitne fotografije.

Bogdan Ilić objašnjava šta se tačno desilo i obećava da će u budućnosti, kako ne bi dolazio u slične situacije, svim devojkama sa kojima ima bilo kakav odnos traži ličnu kartu, jer je “danas nemoguće proceniti da li neko ima 16 ili 24 godine”.

Čuveni psihoterapeut: Baka Prase je običan dripac koji zarađuje na deci

Tamara Obradović

Tamara Obradović

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Pazite, Bogdan jeste takav kakav je, da kažemo izdebilisan i sve to, ali je što se tiče procene starosti devojaka u pravu. A i zamislite koliko je glupo tražiti nekom ličnu kartu na uvid… Mislim, ispada na kraju da je jedino tako ispravno, i ne branim ga uopšte, treba da odgovara za svoje postupke ako su pogrešni, ali mi je sve to što sam odgledao nekako šupljikavo , iskreno više verujem njemu nego onoj narkomanki sa pirsingom u nosu kao svinja da je

    • Narkomana zato što ima pirsing? Kad je pre stigla da postane narkomanka? Ne budi glup,lik voli klinke… Poznajem ga nažalost.

31 Shares
Share via
Copy link