Svet Vesti

Pas američkog predsednika Džoa Bajdena ponovo ugrizao pripadnika obezbeđenja, 11. put za dve godine

bajden
Foto: Twitter

„Ne mogu jednog psa da drže pod kontrolom, a žele ceo svet.“

Ovako glasi jedan komentar na novosadskom portalu 021.rs, koji je preneo pisanje Tanjuga, na vest da je pas predsednika Džozefa Bajdena, ugrizao je u ponedeljak uveče još jednog agenta američke tajne službe u Beloj kući.

Američki mediji navode da je to 11. put da je ovaj dvogodišnji nemački ovčar ujeo nekog pripadnika predsedničkog obezbeđenja.

„Oko 20 časova uniformisani policajac Tajne službe došao je u kontakt sa kućnim ljubimcem predsedničke porodice koji ga je ujeo. Medicinsku pomoć povređenom policajcu pružilo je stručno osoblje u Beloj kući“, izjavio je za CNN šef komunikacija Tajne službe Entoni Guljelmi.

Povređeni pripadnik Tajne službe potvrdio je u razgovoru sa načelnikom svog odeljenja Alfonsom M. Dajsonom da je dobro, rekao je Guljelmi.

Bajdenov pas je najmanje 11 puta napao i ujeo pripadnike Tajne službe raspoređene u Beloj kući i u predsednikovoj porodičnoj kući u Delaveru, navodi CNN pozivajući se na prepisku američke Tajne službe.

Zvaničnici Bele kuće potvrdili su u julu da su Bajdenovi, nakon brojnih incidenata, zatražili sprovođenje novih protokola obuke svog porodičnog ljubimca.

Novosađanin spasio ženu i njenog mezimca od napada psa pa dobio veliko HVALA na mrežama

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link