Magazin

Otkriveni detalji razvoda: Bajaga već 3 godine ne živi sa suprugom, evo kako su podelili imovinu

bajaga-830x0
Foto: ATA Images

Momčilo Bajagić Bajaga razveo se od supruge Emilije nakon 33 godine vrlo plodonosnog braka, a ova vest i dalje predstavlja jednu od glavnih tabloidnih inspiracija.

I pored toga što je velika zvezda, o njegovom životu javnost nikada nije „ispirala usta“ sočnim detaljima.

Muzičar je u malobrojnim intervjuima rekao je poneku reč o deci, sinu i ćerki, koji su odrasli ljudi, kao i o supruzi, o kojoj je imao samo reči hvale. Tako se stekao utisak da je njihov brak idealan i da nema nikakvih trzavica, ali izgleda da nije tako.

Između Bajage i Emilije već dugo nije štimalo kako treba i njih dvoje duže vreme nisu živeli zajedno, pa je razvod bio neminovan.

– Ne znam tačan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živeli zajedno. Verovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podneli zahtev za sporazumni razvod, ali kako se to nije desilo, odlučili su da brak i formalno okončaju – rekao je novinarski izvor.

Sve je završeno tokom maja.

– To se se desilo u maju 2021, kada je bilo poslednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak. Emilija i Bajaga su u braku stekli imovinu koju su ravnopravno podelili, jedan stan u Beogradu je pripao njoj, a drugi njemu – navodi sagovornik blizak muzičaru.

Kantautor nije nipošto želeo da se ova vest proširi u medijima i na sve načine je hteo da sakrije da se razveo od žene, tvrdi isti izvor.

– On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju – ispričao je izvor za Kurir.

– Bajaga održava redovan kontakt s decom, postao je deda jer je njegov sin dobio dete, po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena takođe s decom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu s Bajagom nakon razvoda – rekao je on.

Aca Lukas: Bajaga je govno koje se fiksa heroinom, prebio bih ga kao mačku

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

152 Shares
152 Shares
Share via
Copy link