Srbija Vesti

Azil za pse u Boru obezglavljene kučiće drži u zamrzivaču, meštani tvrde da su mučeni do smrti (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

bor azil za pse
Foto: printscreen/društvene mreže

Na društvenim mrežama kruži monstruozni video-snimak iz Gradskog prihvatilišta za napuštene životinje u Boru, na kojem je prikazano kako jedna žena vadi zaleđene leševe štenaca i pasa bez glave.

Kako se navodi u opisu videa, ove životinje su brutalno zlostavljane usled čega su preminule.

Monstruozan snimak uzdrmao je građane ne samo Bora, ali i cele Srbije.

U opisu videa piše da je snimak nastao u Gradskom prihvatilištu za napuštene životinje u Boru.

„Kako spavate monstrumi? Gradsko prihvatilište plaćaju građani. Leševi štenaca koji ne bi smeli da budu u šinteraju, psi bez glave, na sve strane zlostavljani, mučeni, mrtvi i polumrtvi…Gde je Uprava za veterinu? Gde je Ministartsvo poljoprivrede da vidi šta dozvoljava duže od 10 godina?“, piše u ovoj objavi, pa se dodaje:

„Gde ste političari? Gde je EU u Srbiji da pita šta se ovde dešava? Gde ste pozicijo, opozicijo ko god da ste, da podignete glas za ove jadnike koje po srpskim šinterajima nalazimo u zamrzivačima?“.

Ovaj stravičan video objavila je neprofitna organizacija “Kućica za spas”, nakon čega će u Gradskog prihvatilište za napuštene životinje doći i veterinarska inspekcija.

Snimak počinje kadrom u kojem se vidi starija ženska osoba ispred koje stoji nekoliko kesa. Međutim, pravi užas nastaje tek kada volonterka sa snimka sa rukavicama iz kesa započne sa vađenjem preminulih štenaca.

U kesama se nalazilo ukupno tri šteneta, koji su imali evidentne povrede na telu. Sudeći po izgledu i veličini, štenci su bili stari od svega par nedelja do jedva dva meseca.

U trenutku kada je vadila tela smrznutih životinja iz kesa, žena je bila vidno potrešena i nije mogla da sakrije bes i suze.

Izvor: Blic, Nova

Novosadski bubnjar pokrenuo modni brend, sav prihod daje za ugrožene životinje (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

153 Shares
153 Shares
Share via
Copy link