Ljubimci Novi Sad

Azil Dobra Nada ovog četvrtka organizuje humanitarno-kreativnu akciju za 105 pasa i mačaka kojima je neophodna naša pomoć

Prva u nizu humanitarno-kreativna akcija za novosadske šapice “Neko tvoj” održaće se u četvrtak 29. oktobra od 19 do 19 sati prizemlju SPENS-a, u popularnoj kadici.

Ovaj prvi događaj biće posvećen kucama i macama iz prihvatilišta “Dobra Nada“, koje već  preko 20 godina pomaže napuštenim životinjama u Novom Sadu i okolini.

Posetioci će moći da vide izložbu maštovitih kućica za kuce koje su napravili mališani iz novosadskih vrtića, uz pomoć svojih vaspitača i roditelja. Takođe, biće postavljena i izložba panoa novosadskih osnovaca  sa kreativnim porukama za udomljavanje kuca i maca iz azila, kao i sa porukama o odnosu prema uličnim životinjama.

Biće organizovan i muzičko-zabavni deo programa uz nastupe plesnih grupa, kao i animatora za decu.  Mališani će moći da se zabave uz  oslikavanje lica sa motivima kuca i maca, a biće postavljen i punkt za fotografisanje za sve koji budu raspoloženi da poziraju.

Kako je ovo druženje humanitarnog karaktera, prikupljaće se donacije za kuce i mace iz prihvatilišta “Dobra Nada“.

Dobrodošla je hrana za mačke i pse , ali i novac, a za svaku donaciju posetioci će dobiti na poklon paketiće za ljubimce.

Azil „Dobra Nada“, koji se nalazi nadomak Novog Sada je pre dva meseca ostao bez osobe koja je brinula o 77 pasa i 28 mačaka spašenih sa ulice, kada je Laslo Boka iznenada preminuo. Sada o životinjama vodi računa Snežana Zelenika, uz pomoć svega nekoliko volontera.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije,  celokupan program će biti realizovan u skladu sa korona protokolom, uz obavezno nošenje maski i  pridržavanje fizičke distance od 1,5m.

77 pasa i 28 maca iz novosadskog azila ostalo je bez svog najvoljenijeg i potrebna im je naša pomoć

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

80 Shares
Share via
Copy link