Beograd Magazin

Srpski prorok uzeo od studentkinje 500 € za energetsko čišćenje, tvrdi da je Zemlja ravna a da su Mesec stvorili gušteri

predrag-petkovic
Youtube printscreen

Beogradski astrolog, prorok i ezoteričar Predrag Petković, koji po opskurnim kanalima propoveda priču o paralelnoj istoriji Univerzuma, ima unasan biznis “energetskog čišćenja”. Šta god to čišćenje značilo, za jedan tretman uzima 500 €, a nekad je za “pacijenta” potrebno više tretmana.

Ovu priču je otkrila studentkinja prava iz Beograda Marija Blešić (21) koja se i sama obratila Petkoviću za pomoć kad joj nije išlo u životu.

– Petković mi je uzeo 500 evra za energetsko čišćenje, a nije uradio ništa od toga. Kad sam mu tražila objašnjenje zašto ništa nije uradio, poručio je da više nemamo energiju za zajedničku saradnju i blokirao me na društvenim mrežama kako ne bih mogla da stupim s njim u kontakt – ispričala je za Kurir Marija, koja tvrdi da se zbog toga oseća prevareno.

– Prvi put sam se javila astrologu kada sam radila natalnu kartu, a onda mi je on sugerisao da energetsko čišćenje može da mi pomogne da rešim problem, nagomilani stres koji se odražava na zdravlje i da će mi biti sve gore pošto sam mlada. Imam jako stresan posao, studiram pravo i još dosta stvari koje nisam mogla da izdržim.

Rekao je da proces čišćenja košta 500 evra, da traje 21 dan i da će mi posle toga detaljno objasniti šta je urađeno i savetovati me kako dalje da se ponašam – navodi Marija i dodaje da mu je traženu sumu uredno platila, ali da je on promenio priču kada ga je posle 21. dana pozvala za objašnjenja.

– Pozvala sam ga za objašnjenja i savet, nije se javljao na telefon, već mi je u porukama napisao da je ceremonija završena i da u cenu koju sam platila ne ulaze nikakvi odgovori na pitanja. Sugerisao je da to treba dodatno da se plati – ispričala je Marija.

Kada mu je rekla da je to prevara, napisao je da ne želi dalju saradnju i poručio da pronađe nekog drugog.

– Napiso je da treba dosta toga da se radi sa mnom u budućnosti i da mi više nemamo energiju za dalju saradnju. Onda me je blokirao na društvenim mrežama – navela je Marija i redakciji pokazala prepisku sa astrologom Petkovićem.

Predrag Petković se, inače, predstavlja kao astrolog i kulturolog, a u javnosti je postao poznat po tvrdnjama da vakcine protiv koronavirusa sadrže otrov, kao i izjavama da je Zemlja ravna ploča ili da su reptili doneli Mesec u Zemljinu orbitu.

– Na znam da li ste upućeni, ali Mesec ne postoji tu oduvek. Smatra se da je Mesec tu donešen otprilike… pre nekih… hmmmm… oko 12.000 godina. Mesec znamo da je veštačka tvorevina, to je negde… mmmm… i ova nauka potvrdila – rekao je u jednom od svojih video poruka koje emituje na društvenim mrežama.

Ponekad priča o kosmičkim sukobima, ratovima Galaktičke Federacije sa bićima reptilskih galaksija,

Na optužbe klijentkinje da joj je na prevaru uzeo 500 evra nije se preterano potresao.

– Uvek ima nezadovoljnih ljudi koji mogu da kažu bilo šta, kao i onih koji će da hvale. Svako može da kaže šta želi – rekao je Petković za Kurir.

Dodao je da energetsko čišćenje nije vezano za lečenje, već za usklađivanje energetskog polja, da mu za to ne treba nikakva dozvola jer nema veze sa zdravljem osobe, psihologijom, niti medicinom.

Šarena laža: Lajfkoučevi, motivatori, mlatipare i ostali mrsomudi

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

655 Shares
655 Shares
Share via
Copy link