Horoskop

Astro analize i uticaj planeta za ovu nedelju (2-8. maj 2016.)

Četvrtak

Astro Analiza: Danas Mjesec ulazi u znak Bika. Kao takav, daje nam odličan osjećaj za užitak i udovoljenje, kako sebi, tako i okolini. Danas ćemo imati dosta potrebe da se družimo, i bilo bi dobro da si udovoljimo po tom pitanju. Današnji dan je dobar za rješavanje problema u ljubavnoj razini, a uz to postoji i dobra osnova za ostvarenje težnji u našoj budućnosti koje su vezane za udovoljenje našim emocijama.

Runa Perth nas upozorava na emocionalnu toplinu koju ćemo dobiti od strane ljudi koji su u našem životu novi, češće od žena.

Sugestija kristala: Rozekvarc nas danas može otvoriti dubljem poimanju emocija ljubavi.  https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

Petak

Astro Analiza: Mjesec je u znaku Bika. Danas je dan koji će biti odličan za užitak i hedonizam. Dan je odličan za kreativne osobe, a uz to je jako dobar i za ljude koji se bave ugostiteljstvom i agrikulturom. Ako ste planirali da posadite drvo sjećanja, danas je dan za to. Moguće su ponude za posao koji ne bi trebali odbiti jer će biti dobro plaćen, a ako očekujete neki novac, danas je pravi dan. Prošli dan smo osjetili kosmičku vibraciju ljubavi, koju danas možemo sprovesti u djelo. Nešto za što smo se u poslovanju zalagali, danas bi se moglo pokrenuti sa mrtve tačke.

Runa Laguz nas upozorava da sve ono što danas dobijemo ili izgubimo je nastalo voljom Stvoritelja kako bi nas natjerao da napredujemo.

uticaj-planeta-zemlja

Sugestija kristala: Smaragd je odličan izbor minerala ukoliko želimo da osjetimo divnu kosmičku energiju danas.

Ukoliko trebate konsultaciju astrologa i kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

Vikend

U subotu će Mjesec ući u znak Blizanca, i kao takav nam donosi smirenje emocionalne oluje hedonizma koja nas je preplavila poslijednjih nekoliko dana. Moment će doči da više razmišljamo o tome šta nam je ovakvo stanje dalo pozitivnoga i biti će to svjesnost i jača logika u smjeru onoga što nam je potrebno. Mogučće je da ćemo se osjećati popunjeni energijom. Dan je dobar za učenje novoga i mentalni rad. U nedjelju je mjesec i dalje u znaku Blizanca i daje nam jaču snagu logike i potrebu da razgovaramo sa ljudima. Imaćemo želju da se usmjerimo ka svjetlijoj budućnosti i to trebamo učiniti, ali ne preko predrasuda i pretpostavki o onome što bi nas u daljoj budućnosti od godine dana moglo učiniti sretnima.

Runa Jera nam govori da ćemo u subotu završiti sa nečim što će značiti početak nečega novog. Ovo će biti jako plodno za nas.

Subota

Runa Jera  govori da je danas dan kada završavamo nešto što smo počeli i od toga očekujemo neku korist.Upozorava nas da danas nije dobro pretjerano razmišljati. Za nedjelju stoji runa Fehu koja nam govori o nekom dobitku, ali o tome da bi trebali nekoga zaštititi prema kome imamo osjećanja.

uticaj-planeta-mars

Nedelja

Runa Raido nam govori o tome kako je naša transformacija duha na vidiku. Možda nam se danas preporuči neko putovanje. Ova runa nam daje napomenu da su moguća jača djelovanja Merkura, a radi njegove retrogradne kretnje, moguće je da ćemo reći nešto što ne mislimo ili možda ishitreno reagovati, ali kako god, prije ćemo biti simpatični nego loše okarakterisani.

Sugestija kristala za subotu: Unakit epidot bi nam emocije doveo u sklad.

Sugestija kristala za nedjelju: Hrizokola nam može pomoći da odžimo danas optimizam.

Ukoliko trebate konsultaciju kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

< Pročitajte mesečni horoskop >

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link