Horoskop

Astro analize i uticaj planeta za ovu nedelju (2-8. maj 2016.)

Kao takav, i dalje ide u prilog osjećaju iscrpljenosti i nedostatku energije da reagujemo direktno na ono što nas usporava. U kombinaciji sa retrogradnim Merkurom, može se desiti da ćemo imati situacije gdje će neko iz okoline pokušati da nas zavara, a mi ćemo to odmah shvatiti. Ova reakcija shvaćanja bi moglla u nama pobuditi mnogo puta jaču agresiju nego prije.  Ovakav Mars nam doprinosi gubitku optimizma, a sa time i pojavi očaja koji bi nas mogao natjerati da donosimo pogrešne zaključke. Najlakši i jedini način je taj da nastojimo zadržati sebe disciplinovanima u svakom smislu. Jako je bitno osloniti se na vibraciju Venere, koja u znaku Bika govori da trebamo ipak, pasivno reagovati.

Pozicija Sunca

Sunce nam ove sedmice daje mnogo energije za rad i djelovanje. Imaćemo potrebu za druženjima, i lako ćemo uživati u stvarima koje su nam ponuđene. Ono za što smo se trudili prošle sedmice, ove će nam biti ostvareno ili isplaćeno. Neke stvari vezane za ljubav, ove sedmice će nam dati svoj puni sjaj.

Ponedjeljak

uticaj-kristala-vatra

Astro Analiza: Mjesec će biti pozicioniran u znaku Riba danas. Kao takav nam daje senzibilnost, nježnost, intuitivnost i šarm, ali i iskreno iskazivanje emocija okoline. Imaćemo potrebu danas okončati nešto, pa bi to bila i dobra ideja. Naše nastojanje da emocije držimo pod disciplinom nije dobra ideja, bitno je održati optimizam, iako to nije lako učiniti. Kako bi to bolje savladali, danas je bitno slušati onaj unutarnji glas.

Runa Fehu nam daje prednost u ostvarenju onoga što je dobro za našu budućnost. Dan je dobar da napravimo selekciju ljudi koje volimo i koji su dobri za nas te da s njima krenemo kroz život. Bitno je razmisliti o tome što djelimo sa drugima. Možemo, prema ovoj runi, danas očekivati neko iznenađenje.

Sugestija kristala: Mjesečev kamen nam može dati balans između naših osjećanja i razuma.

Ukoliko trebate konsultaciju astrologa ili kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

Utorak

Astro Analiza: Mjesec je u znaku Ovna.  Kao takav nam daje agilnost, spremnost na reakcije, nervozu, impulsivnost. Zbog skladnih odnosa sa Marsom, danas možemo očekivati da ćemo neke stvari koje su nama jako bitne završiti jako brzo.

Runa Othila nas upozorava na sutrašnji dan u kom možemo imati neke jako bitne, nove mogućnosti. Pored toga, upozorava nas da ne smijemo zaboraviti stvari vezane za naše pretke. Trebamo vjerovati i znati da blago naših predaka nosimo u sebi.

Sugestija kristala: Crveni jaspis bi nam dao moć da bolje usmjerimo našu energiju, kojom ćemo obilovati danas.

Ukoliko trebate konsultaciju kristaloterapeuta ili astrologa javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

Srijeda

Astro Analiza: Danas je mjesec pozicioniran i dalje u znaku Ovna.  Osjećati ćemo da nas impulsivnost pomalo iritira, pa ćemo se dovoditi u disciplinu. Ovo je prirodan proces, i uzmite u obzir da i drugi to isto danas prolaze. Jako je bitno slijediti ono što nas razvija. Potreba da prekinemo nešto može djelovati spontano i normalno, ali to nije jer bi nas mogla dovesti u negativne situacije kasnije.

nauka-casopis-elementi
Izvor: wikimedia.org

Runa Ehwaz nas upozorava da je naš iskreni napredak direktno vezan za učenje i putovanja koja nas slijede.   Ova runa nas upozorava na tranzit Merkura sa Venerom, koji nam može danas donijeti iznenadan napredak.

Sugestija kristala: Lava kamen bi nam pomogao da spontanije i brže radimo na našpj disciplini.

Ukoliko trebate konsultaciju astrologa ili kristaloterapeuta javite nam se u inbox stranice: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija

Idi na sledeću stranu >

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link