Film Magazin

Čudan izbor novog partnera Anđeline Džoli, ali cilj je bio osveta Pitu

Prema pisanjima pojedinih američkih medija, holivudska glumica Anđelina Džoli (45) navodno je započela ljubavnu vezu sa kolegom glumcem i nekadašnjim glavnim frajerom Holivuda – Mikijem Rurkom (68).

Holivudska glumica je prema pisanju magazina New Idea uhvaćena kako se ljubi sa 23 godine starijim glumcem.

Navodno želi da se osveti bivšem suprugu koji je nedavno, sada već bivšu devojku manekenku Nikol Poturalski doveo u dvorac u Francuskoj, u kojem je Anđelini izgovorio sudbonosno “da”, i to na godišnjicu njihovog venčanja.

“S obzirom na to da je stariji od nje i da se po mišljenju mnogih unakazio plastičnim operacijama, on Anđelini nije bio prvi izbor. Ali pošto je većina glumaca njene generacije oženjena ili u vezi, morala je krenuti dalje” kaže anonimni izvor blizak glumici koji je bio očevidac poljupca, a prenosi portal Stil.

miki rurk

On dodaje kako je Anđelina želela da uđe u vezu kako bi sipala so na ranu Bredu, te da sa Mikijem ne planira ništa ozbiljno.

“Iako Miki Rurk nije njen tip muškarca, misli da je u njemu pronašla pravu osobu, barem za njene osvetničke planove Bradu’, rekao je izvor i podsetio kako su Bred i Miki godinama prijatelji, te će ova vest sigurno pogoditi holivudskog zavodnika.

Bred Pit odbio 250 miliona dolara, napušta glumu i okreće se pčelarstvu

Čitajte Luftiku na Google vestima

20 Shares
Share via
Copy link