Magazin

Anđela Jovanović odbila da glumi u sceni sa Branislavom Lečićem, on je tužio: “Ne želim da budem u kadru sa njim”

andjela-jovanovic
Foto: Instagram

Glumica Anđela Jovanović odbila je da glumi u seriji “Radio Mileva” u istoj sceni sa glumcem Branislavom Lečićem zbog “neprijatnog događaja iz prošlosti”. Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za seksualno uznemiravanje, a kako je Anđela Jovanović odbila da se u istom kadru nađe s njim, producenti popularne TV serije našli su zamenu.

– Anđela glumi u seriji od početka i produkcija je uvažila njenu molbu kada je rekla da ne želi da joj partner bude Lečić – kaže izvor upoznat sa prilikama na snimanju. Kako otkriva, Lečića je zamenio jednako popularan glumac Irfan Mensur, a sporne scene su već i snimljene i emitovane.

lecic-gostovanje
Printscreen/Prva TV

Anđela u pomenutim scenama u “Radio Milevi” igra scenu u kojoj lažno svedoči protiv Mensura, koji u seriji igra direktora škole pred penzijom.

“Tačno je da me je tužio”

Podsetimo, glumica Anđela Jovanović potvrdila je da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

– Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“, dok se Lečić malo potom oglasio javno povodom Anđelinih reči.

Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje.

Glumac u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

Anđelu podržala Milena Radulović nakon što je odbila da igra sa Lečićem

Milena Radulović javno je podržala Jovanovićevu na svom Instagramu zbog odbijanja da deli kadar sa Branislavom Lečićem, te je navela da ne postoji mlada glumica koja ne bi mogla da ga optuži za seksualno uznemiravanje.

I glumica Mirjana Karanović javno se obratila Anđeli Jovanović nakon Lečićeve tužbe.

Povodom tužbe koju je Lečić podneo protiv Anđele, oglasio se i njen suprug Mihail Dudaš, koji je poznati srpski atletičar i javno podržao suprugu.

Dudaš je kratko napisao “integritet = sloboda” na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

Šta piše u tužbi?

U Lečićevoj tužbi u koju je „Blic“ imao uvid, navodi se da „kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije “Radio Mileva”, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta“.

Ovo je 30 godina mlađa devojka Branislava Lečića, zove se Jelena i bavi se umetnošću

Izvor: Blic

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link