Magazin

Oružarka Ana (37) ima petoro dece sa najneobičnijim imenima u Srbiji i priču koja inspiriše

ana simonović oružarka
Foto: Printscreen

Ana Simonović (37) je oružarka i poseduje sertifikate o rukovanju gotovo svim vrstama vatrenog oružja. Ona je živi dokaz da je sasvim moguće briljirati u tipično „muškoj“ profesiji i usput biti posvećena supruga i majka.

Naime, Ana je mama petoro dece, od kojih najstarije ima 14 godina, a najmlađe ni godinu dana. Svi nose posebna i lepa imena koja ostavljaju snažan utisak: to su Srbija (14), Sloboda (11), Miloš (8), Obilić (6) i Kruna, prenosi Telegraf.rs.

Ana se složila sa tvrdnjom da je davanjem originalnih imena deci želela da na neki način istakne njihov karakter.

– Ja sam neko, što se i vidi po mom načinu života i poslom kojim se bavim, ko apsolutno ne prati trendove. Kad malo razmislite i sagledate kakvi su bili trendovi davanja imena, počev od komunističkog vremena pa do sada – uvek smo imali Biljane, Ljiljane, Marine, Mirjane, pa smo prešli na Ane, pa smo na kraju došli do 2000-ih godina gde sada imamo trend davanja čudnih imena kao što su Lija, La, Mija, bez ikakvog smisla, gde se deca uklapaju u šablone, što meni nikada nije bio cilj – ispričala je.

Ana je otkrila i kako funkcioniše njihova velika porodica, rekavši da se lako snalaze, iako ih ima puno.

– To nije ništa komplikovano niti teško, stvar je samo u rutini, organizaciji i disciplini. Ja se prva ne pridržavam te discipline, često i kod mene bude haos i disbalans, ali ipak nije teško. Mislim da je mnogo teže ljudima sa jednim detetom – istakla je ta 37-godišnjakinja.

Izvor: Telegraf.rs

Najčudnija imena dece srpskih zvezda: Fejt, Lajf i David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan Ernest

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link