Magazin

„365 dana od majkine najveće noćne more, koma, sepsa…“: Ana Rajković o borbi sina sa bolešću

3263208_anarajkovicpredragzenafudbalera_ls
Foto: Printscreen Instagram

Ana Rajković, supruga našeg fudbalera Predraga Rajkovića na svom Instagram profilu posvetila je potresne reči mlađem sinu Tadiji koji je pre godinu dana završio u bolnici.

Malom Tadiji zdravlje je bilo ozbiljno narušeno, a kako je Ana napisala, doktori su mu davali pet posto šanse da se njegovo malo telo izbori sa bakterijom.

– Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5 odsto šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi ne očekujte previše, rekli su… Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi sine. Mnogi su iskoristili majkinu “slabost”, pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo. Sećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše – napisala je Ana Rajković uz fotografiju sina.

ana-rajkovic
Foto: Printscreen

Inače, u periodu kada joj je bilo najteže, Rajkovićka se suočila i sa tračevima na svoj račun.

– Mlađi sin nam je bio u bolnici i to je ono što je moglo da nas poljulja u emotivnom smislu. Zdravstveno stanje sina, a ne budalaštine koje neko piše i izmišlja- rekla je ona tada, pa dodala da posle svih dešavanja nije potražila nikakvu pomoć psihijatra.“

– Nisam potražila pomoć, ali ne kažem da mi nije potrebna, nisam imala vremena. Godina mi je počela pljačkom, naše kuće, zatim smo imali još dve pljačke, pa bolest našeg sina, pa izmišljena afera. Ako je moralo tako da bude, neka ga. Nemojte da mislite da nekoga omalovažavam, ali za sada nam to nije potrebno i nemamo vremena za to – rekla je Ana Rajković tada.

Aferu joj smestile“prijateljice“: Ana Rajković progovorila o tračevima koji su nam ugasili fudbalski san

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link