Magazin

Aferu joj smestile “prijateljice”: Ana Rajković progovorila o tračevima koji su nam ugasili fudbalski san

3263208_anarajkovicpredragzenafudbalera_ls
Foto: Printscreen Instagram

Tračevi koji su se pojavili nekoliko sati pre odlučujuće utakmice sa Švajcarcima poremetili su atmosferu u fudbalskoj javnosti. Igrači su morali da se bave degutantnim pričama i da ih demantuju na konferencijama za novinare, umesto da su svoj fokus isključivo okrenuli ka travnatom terenu i svojoj igri protiv neugodnog rivala.

U središtu skandala našlo se ime Ane Rajković, supruge reprezentativnog golmana Predraga Rajkovića, koja je sada odlučila da progovori ko stoji iza tih neprijatnih glasina.

Ona je rekla da su tračeve u javnost pustile njene “prijateljice”, a sve sa namerom da joj razore brak.

– Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti. Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila – ispričala je ona za magazin Story.

Nakon svega, nema nameru da ćuti.

– Ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava. Želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu – kazala je između ostalog Ana Rajković.

Bila verena za Veljka Ražnatovića, ljubila fudbalera Zvezde, udala se za golmana: Ko je Ana Rajković?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link