Magazin

“Postala si dno, alkohol te je uništio”: Skandal na nastupu Ane Nikolić u NS, publika ne veruje šta je uradila

ana-nikolic-2
Foto: Printscreen

Pevačica Ana Nikolić trenutno puni novinske stupce zbog sukoba sa koleginicom Milicom Pavlović oko pesme “Provereno”. Ana je svoju verziju pesme otpevala i na nastupu u Novom Sadu na splavu “Kristal” i izazvala lavinu negativnih komentara,  što na samom nastupu, što u komentarima na Instagramu.

– Ana toliko imaš starih, neprevaziđenih hitova, a ti se zakačila za tuđu pesmu. Razočarala si pola publike. Žalosno je šta si sebi dopustila. Tvoje ponašanje je sve gore – besno su joj poručili fanovi, piše Svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Negativni komentari su se nizali i na videu koji je pevačica objavila na svom Instagram profilu:

“Dno”, “Alkohol te je uništio”, “Brukaš se”, “Ženo menjaj dilera”, samo su neki od komentara.

Podsetimo, sukob između koleginica ne jenjava. Čitava drama počela je nakon što je Ana pomenutu pesmu na svom nastupu najavila kao svoju, što je Pavlovićevu izulo iz cipela budući da se numera nalazi na njenom novom albumu i da je, kako kaže, pošteno platila.

– Nisam reagovala kada je procurio demo – mislila sam da je slučajno. Moja reakcija je usledila nakon što sam videla da neko želi da prisvoji moju pesmu, a zatim mi dolaze informacije da postoje planovi da moja pesma u toj demo verziji drugog izvođača bude zvanično izdanje jedne producentske kuće i da drugi izvođač bez ikakvih zakonskih prava čak snimi spot za nju. Odlično me poznajete i znate da ne gradim karijeru na skandalima i prepucavanjima. Oduvek sam se trudila da svojim radom opravdam poverenje publike i da im dam svoj maksimum jer je pevačica moje primarno zanimanje – rekla je ranije Milica.

Sukob se nastavio i kada je Ana Nikolić, nakon što je video porukom poručila koleginici da je se “mane”, odlučila da ismeva govor Milice Pavlović, koja je odrasla u Gornjem Bunibrodu, selu kraj Leskovca od 700 stanovnika.

“Kome d’ uzmu pesmu? Za pretplatu? Neće to da može tako. Možda u Bunibrod, kod nas nije tako”, rekla je Ana, koja je poreklom iz Paraćina, u emisiji “Ekskluzivno”.

Milica je nedavno saopštila da je predala ovaj slučaj pravnom timu, a mediji su pisali da bi Pavlovićeva mogla da dobije veliku odštetu, i to 200.000 evra.

Ana Nikolić nastupala “pod gasom”, u zanosu joj ispala bradavica (VIDEO)

Izvor: Svet, Nova

oznake
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
72 Shares
Share via
Copy link