Srbija Vesti

Zašto pripadnik Vojske Srbije salutira Dačićevoj cici: Ko je ovde skrenuo s puta?

ana grozdanovic
Ptintscreen/Instagram/anagrozdanovicc

Političarka Ana Grozdanović iz Socijalističke partije Srbije objavila je fotografiju na kojoj joj vojnik salutira, a ona je Vojsci Srbije čestitala Dan voda kopnene vojske i Dan roda pešadije.

Izgledala je elegantno u svetlo plavoj midi haljini i belim salonkama.

– Moj sin za uzore ima vojnike – heroje koji nisu žalili svoje živote da ispune zakletvu, kada je kroz istoriju postavljano pitanje bezbednosti naroda i Države. Moje drugarice, majke maloletne dece najveću sigurnost i veru imaju u pripadnike Vojske Srbije – napisala je Ana uz čestitiku.

Ova pojava izazvala je buru na društvenim mrežama, pa su se pojedini korisnici pitali u kom svojstvu je bila na proslavi i zašto je vojnik dužan da joj salutira, kad nije nosilac nijedne državne visoke funkcije.

Inače, Ana je iz Niša i diplomirala je na Pravnom fakultetu u tom gradu. Članica SPS-a je od 18. godine i politički uzor joj je Ivica Dačić.

– Ja sam partijski vojnik i u tom smislu moj angažman i planovi usko su vezani za planove i aktivnosti SPS. Sigurna sam da ću ispuniti svaki zadatak koji dobijem i opravdati poverenje koje će mi, sigurna sam, biti ukazano kada za to dođe vreme. Sebe vidim kao uspešnu i uticajnu političarku u budućnosti – rekla je u jednom intervjuu pre dve godine.

Izazvala je dosta kontroverzi izjavama da posećuje grob Slobodana Miloševića i da mu se divi, ali i govorom o Bogu i katodnim cevima koji je ljude naveo da pomisle da je u toku nuklearni rat.

Mlada nada Ivice Dačića trasira put ka političkom vrhu novom serijom nebuloza

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link