Magazin Srbija

Ana Brnabić: Sergej Trifunović je pričao masne viceve o mom detetu

Premijerka Ana Brnabić je danas u Skupštini Srbije vrlo direktnom retorikom prozvala lidera PSG i glumca Sergeja Trifunovića.

U replici poslaniku Nenadu Čanku, koji je osudio napad na jednog čoveka i uplitanje dece u političke igre, premijerka je još jednom pokazala da je zlatno pravilo u politici – napad je najbolja odbrana.

– Sergej Trifunović je najgore stvari pričao o mom detetu, najstrašnije stvari je govorio o mojoj porodici i on sad ima pravo da apeluje da se zaštite nečija deca…Vređao je moje dete kad je bilo staro samo tri sata…to nikad nije viđeno u zemlji ni u svetu. Masni vicevi na račun moje porodice kad to dete nije bilo staro jedan jedini dan. Pa zašto kad želite normalnju Srbiju ne osudite tog čoveka – upitala je Brnabić, dodajući da ako je neko linčovan u Srbiji onda je to predsednik Vučić, zajedno sa svojom porodicom.

– Ponosna sam što sam član stranke i Vlade koja nikad nije napadala decu svojih protivnika. Pomenula ih nije, ali smo videli jedan odijum kako je strašno da se napadaju nečija deca, pa i pozivanje na protest bez maski, bez distance. Samo to je za rubriku nije se dogodilo, nije samo u pitanju lažna vest. Napad na decu Dragana Đilasa se nije dogodio, ali smo videli plač, kuknjavu i onesvešćivanja dela javnosti – rekla je premijerka naše zemlje.

Podsetimo, početkom prošle godine je u medijima objavljena vest da je Ana Brnabić dobila sina Igora sa svojom dugogodišnjom partnerkom Milicom Đurđić.

Milica, inače doktorka u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu KCS, je zatrudnela veštačkom oplodnjom. To je verovatno prvi slučaj u svetu da jedna gej premijerka dobije dete pomoću vantelesne oplodnje.

U svom daljem izlaganju u Skupštini, Brnabićeva se dotakla i poslednjih pisanja u medijima u kojima se porodica Aleksandra Vučića dovodi u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama.

Rekla je da se Danilu, predsednikovom sinu, imputira da je deo nekakvog klana, te da se na taj način on našao u direktnoj životnoj opasnosti.

Jovo Bakić: Brnabić je nadmena, bezosećajna i iritantna paničarka

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

komentara

Klikni da objaviš komentar

4.8K Shares
4.8K Shares
Share via
Copy link