Magazin Srbija

Premijerka Srbije nosi cipele vredne 4 minimalca, ali lepo joj stoje i bile su na akciji

ana-brnabic-cipele-carape

Premijerka Srbije Ana Brnabić pojavila se na konferenciji za medije u Palati Srbija noseći cipele koje nimalo nisu jeftine. Cipele predsednice Vlade Srbije privukle su veliku pažnju javnosti i to zahvaljujući zelenim čarapama.

Korisnici društvene mreže Tviter vrlo brzo su otkrili da je reč o cipelama John Lobb William Black Double Monk Strap koje koštaju 1.200 dolara, koliko iznose četiri minimalca u Srbiji.

Ni predsednik Srbije, Aleksandar Vučić nije imun na skupu odeću. Nakon njegove objave na Instagramu, gde se vidi kako u duskerici i trenerci obilazi radove u Beogradu na vodi, otkriveno je da ležerna odevna kombinacija šefa srpske države zapravo komplet Abercrombie and Fitch koji košta oko 160 dolara.

Sredinom avgusta, potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović upitao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je tačno da nosi sako koji košta nešto više od 700.000 dinara i patike od više od 60.000 dinara.

Vučić je u svom maniru odgovorio da su „njihovi“ mediji lagali i da njegov džemper ne košta 400, već 55 evra.

„Ja sam im jako zahvalan što su pokrenuli važnu temu, zahvalan sam njihovim medijima. Lagali su da mi džemper košta 400 evra, a košta 55. Meni sakoe daju iz fundusa ili mi sašiju, pošto sam gabaritan. Ne koštaju koliko kažu, nego mnogo manje“, rekao je tada Vučić.

Vučiću, ubijao si 100 muslimana za jednog Srbina, nosio gajbe Šešelju, a sad pričaš o zastavi

generic vignette (DESK luftika.rs)
456 Shares
456 Shares
Share via
Copy link