Magazin Srbija

Vučiću, ubijao si 100 muslimana za jednog Srbina, nosio gajbe Šešelju, a sad pričaš o zastavi

vucic i seselj
Foto: A. Anđić

Proslavljeni srpski vaterpolista, a sada politički aktivista i član Narodne stranke, Danilo Ikodinović, oglasio se na Tviteru povodom današnjeg (15. septembar), novokomponovanog praznika – Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Svoju objavu Ikodinović je ilustrovao fotografijama i istakao licemerje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da je on srpsku zastavu slavio i u vreme 90-ih i 2000-ih, dok je Vučić sa skupštinske govornice pretio ubistvima i izazivao međunacionalnu mržnju.

„Dok je AV sa govornice Skupštine ubijao 100 Muslimana za jednog Srbina, nosio gajbe piva Šešelju i Tomi, ‘99 se useljavao u stan koju mu je dala država dok je trajalo bombardovanje Srbije, moji drugari i ja smo ponosno voleli i nosili zastavu. Gamad da mi priča o zastavi! Mrš“, napisao je Ikodinović na Tviteru.

Ikodinović je uz tekst podelio i svoje sportske fotografije, na kojima se vidi kako uz srpsku zastavu slavi mnogobrojne uspehe vaterpolo reprezentacije.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave je praznik koji se u Srbiji i Republici Srpskoj obeležava drugu godinu za redom, na dan kada se obeležava Proboj solunskog fronta.

Ideja o uspostavljanju zajedničkog praznika Srbije i Republike Srpske izneta je u javnost nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić sa rukovodstvom Republike Srpske u avgustu 2020. godine, da bi mesec dana kasnije ona i ozvaničena.

Napravili ste od Srbije zemlju pepela, otrova i betona i sad se prekrivate zastavom!

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Luftika bi trebalo malo da proluftira svoje vesti, koje su prilično bajate i predstavljaju samo beskrajnu i besomučnu varijaciju na istu temu…

588 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap