Magazin

Američki ambasador objavio spot „Srbija na Zapadu“ – u glavnim ulogama Dj Žex, Brnaba i Mare Đurić (VIDEO)

delegacija
Printscreen Collage

Priznajte da ste oduvek maštali da o vašoj sudbini odlučuju ljudi kao što su Aleksandar Vučić, Aleksandar Martinović, Marko Đurić, Ana Brnabić ili Željko Mitrović.

Da vas je neko prokleo možda biste ipak imali nešto više sreće.

Nažalost, ova delegacija, u ovom sastavu, vlada Srbijom duže od decenije, a podrška stranih ambasadora iz moćnih zemalja Zapada i dalje ne izostaje naprednjačkom režimu što govori u prilog tvrdnji da i dalje igramo ‘sitno’ u ritmu njihove muzike za ples.

Upravo je ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji Kristofer Hil objavio na svom tviter profilu sva naša „sumnjiva lica“ kako reklamiraju Zapad bez alternative, kao da iza nas nije prošlo dve decenije beskonačnog „evropskog puta“.

U komentarima su se razvile rasprave između tviteraša i Željka Mitrovića, a činjenica je da moral svakog poštenog čoveka nalaže da se nađe na suprotnoj strani od one koju zastupaju Željko Mitrović, Marko Đurić i Ana Brnabić.

Svoj komentar je ostavio i profesor političkih nauka Florijan Biber optužujući ljude koji se pojavljuju u spotu da šire mržnju, napadaju kritičare i ućutkuju opoziciju.

„Ne, Mitrović, Brnabić i Đurić ne predstavljaju put Srbije ka demokratiji, pluralizmu i poštovanju drugih“, napisao je Biber.

Ubrzo je odgovorio Željko Mitrović.

„Ako govorimo o demokratiji, pluralizmu i poštovanju drugih, onda svakako sadržaj tvog tvita nije u skladu s tim“, odgovorio je vlasnik Pinka.

Jednostavno, čini se da ambasador Hil ne razume da mu ovi reklamni i moralni čovečuljci samo rade anti-reklamu, njemu i njegovoj NATO koaliciji.

Ambasador Hil koji nemo ćuti na sve sumnjive poslove ovdašnjeg režima, na manjak medijskih i izbornih sloboda, na nedostatak osnovnih postulata demokratije u koju se tako teatralno kunu stolećima, nema više prava da „otvara oči“ i prosipa pamet jednom narodu koji je na svojoj koži naučio šta u ovdašnjem prevodu znače njihovi termini – milosrđe i anđeli, demokratija, tranzicija, evropski put, secesija, sankcije, vize, recesija, hiperinflacija…

Ambasadore, ako su vam ovo agenti i kečevi iz rukava kako bi privoleli Srbe da zaborave bombardovanje i naprave se ludi na sav štetan uticaj u razbijanju projekta Jugoslavije, na rasparčavanje Srbije, na uništene generacije, na Zapadne miljenike od Tita, preko Slobodana, do Ace Srbina, na ideju da smo jeftina radna snaga, ukoliko očekujete da se pomirimo sa idejom da trebamo prodavati rudna bogatstva poput prostitutki koje isto čine sa svojim telom, onda ekselencijo neka vam je sa srećom.

Ukoliko se ispostavi da su vaši kečevi i asovi pravi igrači da ispune vaše interese do kraja, naravno preko naših leđa, onda svaka čast, a mi zaslužujemo da budemo deo društva koje sa lažnim osmesima očekuje Srbiju u svojoj „evropskoj porodici“.

Dodik, Miliorad Dodik tvrdi da prisluškuje ambasadora SAD: Mi ga samo kliknemo (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link