Magazin

Danas je 3. dan od kako su antidepresivi počeli delovati i od kako verujem u izlečenje

aleksandar-stankovic

Voditelj Aleksandar Stanković  na Fejsbuk stranici njegove emisije “Nedjeljom u 2” objavio je pismo jednog od gledaoca iz Tuzle. Kako je napisao, reč je o najdražoj božićnoj čestitki koju je dobio.

Njegovu poruku prenosimo u celosti.

“Poštovani gospodine Stankoviću,

Osećam potrebu da Vam se zahvalim.

Naime, nakon što sam odgledao Vašu emisiju emitovanu 24.11.2019. na temu depresije odmah sam pozvao kliniku i rezervisao termin kod neuropsihijatra. Dobio sam dijagnozu klinička depresija s poremećajem anksioznosti F33.

Danas mi je treći dan od kako su antidepresivi počeli delovati. Danas je treći dan kako apsolutno verujem da moje lečenje počinje.

Ovo je treća nedelja kako pijem antidepresive. Pre mesec dana stajao sam na rubu svoje terase na devetom spratu i tek tako pomislio da skočim. Niti dan danas ne znam zašto nisam. Srećom”, započinje čestitka koju je Stanković nazvao “najlepšom božićnom čestitkom”.

NAJLJEPŠA BOŽIĆNA ČESTITKAPoštovani gospodine Stankoviću,osjećam potrebu da Vam se zahvalim.Naime, nakon što sam…

Gepostet von Nedjeljom u 2 am Donnerstag, 26. Dezember 2019

“Pre dve godine doživeo sam burnout, kako to zovu, sindrom izgaranja na poslu. Građevinar sam, imam 39 godina i zajedno sa suprugom vodim firmu. Burnout je takođe jako važna tema za govoriti, i iako pretpostavljam da nema smisla da se vi konstantno bavite ovakvim temama, čvrsto verujem da imate kolege kojima možete savetovati teme.

Ukoliko Vas put nanese u Tuzlu i budete imali vremena rado bih vas počastio večerom ili pićem u znak zahvalnosti.

Želim da znate da to što radite ima smisla i da sigurno nisam jedina osoba kojoj je ova emisija pomogla. Srdačno Vas pozdravljam, želim Vam sretan Božić, i beskrajno hvala još jednom”, stoji u poruci.

Goranova ispovest uzdrmala je hiljade ljudi: Svima koji misle da ja imam sve…

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

389 Shares
389 Shares
Share via
Copy link