Aleksandar Dujin
Muzička omladina Novog Sada
Dogadjaji Koncerti

Aleksandar Dujin obeležava 40 godina rada

Povodom 40 godina autorskog rada Aleksandar Dujin održaće veliki koncert u nedelju 8. maja u 20 sati u Sinagogi. Na „My Jazz Way“ koncertu Aleksandar Dujin Quartet izvešće sve autorske numere sa novog CD izdanja koje, bez obzira na vreme nastanka, u potpunosti uspevaju da svojim vedrim, modernim i jednostavnim izrazom definišu svoje mesto u sadašnjosti i da komprimuju period od 40 godina u kratko muzičko putovanje.

dujin
Muzička omladina Novog Sada

Neke numere su još ranije snimljene i izdate u inostranstvu (ACT muzička kuća iz Hamburga (Nemačka), Extra Plate izdavačka kuća iz Beča (Austrija), a tu je i PGP iz Beograda – Jugoslavija). Postoji i nekoliko izdanja koje je Dujin samostalno realizovao.

Aleksandar Dujin Quartet uz pijanistu čine bubnjar Petar Radmilović, saksofonista Bunford Gabor i Branimir Marković na bas gitari. Ulaznice po ceni od 800 dinara prodaju se u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/2) radnim danima od 8 do 14 časova, kao i dva sata pred početak koncerta u Sinagogi.

Pogledajte gde se održava radionica za decu povodom Uskrsa.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share