Magazin

Aleksandar je čuknuo nečija kola i ostavio broj telefona u brisaču: „Kad je stigao odgovor osmehnuo sam se oko glave“

čišćenje snega sa auta
Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Često se nakon „čukanja“ vozači međusobno dogovore oko plaćanja štete, ali prava je retkost da „krivac“ koji je udario parkiran auto vlasniku ostavi poruku i pozove ga na dogovor.

Reditelj, scenarista i producent iz Novog Sada, Aleksandar Karišik, podelio je svoje iskustvo na Tviteru:

– Sinoć sam čvrknuo nečija kola i ostavio poruku u brisaču sa brojem telefona. Neki sat kasnije sam se osmehnuo oko glave jer mi je stigla poruka sledeće sadržine, napisao je on i objavio tekst poruke koja mu je stigla SMS-om, prenosi Blic.rs.

„Poštovani, jednom prilikom pre 15 godina ja sam se našao u sličnoj situaciji i ostavio sam broj i gospodin se javio i rekao da oprašta štetu. Ja je sada opštam vama. A vi jednom oprostite nekom drugom ako vam se desi takva situacija. U zdravlje i hvala što ste ostavili poruku!“, napisao je vlasnik „čuknutog“ automobila u poruci.

Ispod ove objave, usledili su pozitivni komentari.

„Imala sam slično iskustvo kad sam čvrknula nečiji auto i ostavila cedulju s brojem telefona. Čovek mi pisao posle dva dana i kaže mnogo hvala što ste ostavili poruku, ali drug je majstor pa će ofarbati. Kažem da želim da platim to, kaže ma ok, čućemo se. Nije se javljao otad“, napsila je jedna korisnica Tvitera.

„Ulepša mi dan, ima jos sveća koje gore u ovom mraku…“, dodali su drugi.

Neki su prokomentarisali da bi to trebalo da bude normalna pojava.

„Nažalost, čovek se prijatno iznenadi umesto da je ovo normalno.“, „Baš juče sam video tvit s pitanjem koliko se čeka na realizaciju one narodne ‘dobro se dobrim vraća’. I htedoh da napišem da nema pravila, ali, radi…“, „Ima ljudi, ima nade….“, „Ovo je divno“, „Još uvek ima ljudi“.

Izvor: Blic.rs

Heroj Milenko je Milicu i njena 2 sina spasao iz prevrnutog automobila i nestao

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

49 Shares
Share via
Copy link