Novi Sad Putovanja

Kuknjava razmaženog Novosađanina sa letovanja u Albaniji

albanija-letovanje

Jedan Novosađanin rešio je da podeli svoje utiske sa letovanja u Albaniji. Pronašao je svaku zamerku koju je mogao da pronađe. On je u Facebook grupi Letovanje u Albaniji otvorio dušu.

Naime, on sa suprugom i detetom letuje u Albaniji tek treći dan, a sve mu je već izašlo na nos. Njegova objava izazvala brojne reakcije, i prenosimo je u celosti:

Trenutno boravimo u Albaniji porodično i možemo reći da smo blago RAZOČARANI… Prvi problem smeštaj nestane wi-fi jednom u 3 dana na 5 minuta.

Druga stvar putevi su katastrofalno krivudavi na koju plazu da krenemo iz Sarande… žena i klinac povracaju iako ja vozim svega 90km-110km auto samo sto se ne prevrne.

Što se plaža tiče bili smo na „Shpella e pellumbave“ stigli oko 10:30. Zamislite nema slobodnih ležaljki pa smo morali nas suncobran da stavimo i peškire ukratko bezobrazluk…

Danas posetili plazu „Lukava beach“ konobari preljubazni što stvara veliku neprijatnost, okrenem glavu već skače pita „can i help you?“

Što se same vode tiče bila je dobra do nekih 11 sati kad su talasi doneli nešto malo trave…mi smo glavom bez obzira pobegli iz vode u restoran i tražili da nam stave čaršav da ne gledamo u more zbog trave…

Tu smo treći dan javljamo dalje utiske…

Ono što većina nije shvatila jeste da je pitanje o šali. Ovaj Novosađanin sa porodicom zaista uživa na letovanju, ali je odlučio da se malo našali. Kako je u Srbiji dobra šala sve ređa, mnogi su ga optužili da je razmažen, da kuka, i da je snob.

“Izveštaj nepotpun, da li je more slano ili preslano, možda mokro”, napisao je jedan od članova grupe.

Sve u svemu, ovaj Novosađanin je postigao cilj, nasmejao je ljude i pokupio najviše lajkova i komentara.

Turistički pohod Srba na Albaniju, donosimo vam sve cene za letovanje na hit destinacijama

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

304 Shares
304 Shares
Share via
Copy link