Novi Sad

Mladi aktivista uspešno operisan nakon napada u Novom Sadu

milan-vujic
Printscreen

Mladi aktivista Milan Vujić, koji je preksinoć prebijen na Bulevaru Evrope, danas je uspešno operisan u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako je za portal 021 rekao njegov otac Milenko Vujić, Milan se oseća dobro i svestan je, a operisao ga je načelnik klinike i uradio dobar posao, kao i celo osoblje.

– Operacija je prošla uspešno, a informacija koju imam je da će pokušati da ga otpuste iz bolnice što pre i da Milan dođe na kućno lečenje, zbog kovida – navodi Milenko Vujić.

Na pitanje da li je porodica dobila dodatne informacije od policije, koja je juče uhapsila osumnjičenog za napad, on napominje da nije.

– To saopštenje policije koje je izašlo je dosta nejasno – mi ne znamo da li je osumnjičeni priveden kod sudije, a inicijali su izbačeni jer bi se moglo vrlo lako identifikovati ko je u pitanju. To bi, doduše, štetilo i sudskom postupku – priča otac studenta Pravnog fakulteta u Novom Sadu, koji je podelio fotografiju sina na Tviteru uz poruku da je mladić dobro.

Slučaj napada na mladića izazvao je ogromnu pažnju javnosti zbog navoda o političkoj pozadini fizičkog obračuna sa Vujićem.

Reagovale su brojne političke i građanske opcije, uz apele da se prestane sa osvetama zbog različitih političkih stavova, dok je policija saopštila da je privela 22-godišnjeg Novosađanina i da će protiv njega podneti krivičnu prijavu.

Milan Vujić je rekao da dobro poznaje napadača jer je reč o njegovom prijatelju iz detinjstva.

Novosadski aktivista pretučen na Bulevaru Evrope, napadač iz stranke lažnih Vlaha

PARTNERI SAJTA


33 Shares
Share via
Copy link