Putovanja

Air Serbia od jula leti iz Niša do 12 evropskih gradova

air-serbia

Od 15. jula avioni Air Serbia će leteti iz Niša do izabranih 12 evropskih destinacija, a prodaja karata počinje u petak, 17. maja. Najjeftiniji letovi biće do Tivta i Geteborga i povratna karta koštaće 48 evra, dok će za avionski prevoz do i od Rima putnici morati da izdvoje ukupno 73 evra, pišu Južne vesti.

Sa Aerodroma “Konstantin Veliki” će od sredine jula putnici moći da lete do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Iz Air Sebia kažu da će do svih destinacija leteti najmanje dva puta nedeljno iz Niša, a oni koji žele da putuju mogu da kupe karte od sutra.

Naš cilj jeste da obezbedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija.

Letove će obavljati avion tipa “erbas A319” sa oznakama Air Serbia. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama – izjavio je generalni direktor Air Serbia Dankan Nejsmit.

Do Tivta i Geteborga biće najjeftinija karta – koštaće 48 evra u oba pravca sa svim taksama. Povratna karta do Frankfurta koštaće 51 evro, do Bolonje 52, a do Ljubljane 53 evra.

Oni koji žele da putuju do Karslruea za povratnu kartu treba da izdvoje 55 evra, 60 evra će koštati let do Nirnberga i Fridrihshafena, dok će evro više koštati karta iz Niša do Hanovera i Budimpešte, a 62 evra do Salcburga.

Najviše para moraće da izdvoje oni koji bi da otputuju do Rima – 73 evra.

Iz Air Serbia nisu pojasnili da li će putnici dodatno plaćati prtljag i rezervaciju sedišta, kao što je slučaj sa pojedinim low cost kompanijama.

Podsetimo, Air Serbia će leteti iz Niša do 12 gradova u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Mađarskoj, Švedskoj, Sloveniji i Crnoj Gori, jer je, kako su rekli u Ministarstvu saobraćaja, imala jedinu ispravnu ponudu na tenderu.

10 najboljih evropskih avio kompanija

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


107 Shares
107 Shares
Share via
Copy link