Magazin

Divlji dečko fudbala uživao sa lepoticom za 41. rođendan, žena mu traži papire za razvod (FOTO)

Adriano instagram
Foto: Instagram / adrianoimperador

Divljem dečku brazilskog i svetskog fudbala, čuvenom Adrianu (41), poznatom i pod nadimkom „Imperator“, raskalašni način života i strast prema alkoholu i opijatima su u potpunosti uništili karijeru, a svojevremeno je čak optuživan i za šverc droge.

Ni nakon odlaska u penziju na privatnom planu mu ne ide najbolje, a pošto mu je oduzeta mu je luksuzna vila u Rio de Žaneiru, već neko vreme živi sa majkom u najopasnijem delu Brazila.

Bivši brazilski fudbaler Adriano Leite Ribeiro u petak je proslavio 41. rođendan. Odlučio je da to učini u svom stilu, pa je usledio novi skandal, piše Večernji list.

Nekadašnji član milanskog Intera i Parme će tako ponovo postati predmet interesovanja žute štampe, a njegovi ostupci će nekom biti simpatični, dok će ga mnogi ponovo osuđivati.

Fudbalska ikona naljutila je svoju još uvek zvaničnu suprugu, nakon što je objavio fotografije s atraktivnom crvenokosom devojkom na jahti.

Kada je Adrianova supruga, frizerka Mikaela Meskito (25) videla šta se dešava, oglasila se na društvenim mrežama i rekla bivšem napadaču da joj pošalje papire za razvod.

Adriano sa devojkom
Foto: Instagram / Adriano

Legendarni brazilski as uživao je prelepom crvenokosom Rakel Bastos na jahti na kojoj je u petak slavio svoj rođendan.

Adriano je napunio 41 godinu, međutim, izgleda da je penziosani fudbaler sa partijanjem krenuo od ranog jutra, pošto je na ludoj zabavi potrošio 3000 evra po flaši šampanjca.

Mikaela je besno reagovala na društvenim mrežama i uputila oštru poruku Adrianu, sa kojim je već neko vreme u braku, barem na papiru.

Ona je na svom Instagram storiju napisala poruku sledeće sadržine: „Oh, kako lepo! Želim ti svu sreću sveta. Adriano, pošalji mi papire za razvod“.

Izvor: Večernji list

Najnestašnijeg dečka fudbala žena šutnula posle 24 dana, otišao da gleda utakmicu i vratio se posle 2 dana (FOTO)

73 Shares
Share via
Copy link